Velkommen til DVL Aarhus’ nye hjemmeside

DVL's nye hjemmeside gik i luften den 3. september 2018.

DVL’s nye hjemmeside gik i luften den 3. september 2018. Målet har været at afstemme farver og funktionalitet og at opnå en fælles brugerflade for samtlige Dansk Vandrelaugs 20 afdelinger.

Det meste af det indhold, der var på DVL Aarhus’ gamle hjemmeside, vil efterhånden kunne læses på den nye hjemmeside. En væsentlig ændring er dog, at det klart populæreste link på den gamle hjemmeside, nemlig linket til “Aktivitetskalenderen”, ikke findes på den nye side, idet alle vandreture her allerede kan læses datosorteret.

De fleste mener, at fornyelse er et plusord, men når fornyelse medfører forandring, resulterer det ofte i skepsis.  Gå til den  nye hjemmeside med åbent sind og skriv gerne til mig, hvis du har forslag til forbedringer, på  Ivan Stensgaard.

-Ivan