Kursus i brug af ViewRanger

Bestyrelsen arrangerer kursus for århusmedlemmer i brugen af den gratis og prisbelønnede app, ViewRanger, som gør det muligt at anvende mobiltelefonen som GPS.
Du lærer bl.a. at hente allerede eksisterende ruter ned fra internettet og lægge dem på din mobiltelfon, så du kan vandre efter dem, og du lærer også, hvordan du selv kan tegne ruter på en PC eller en iPad/tablet og derefter overføre dem til din egen mobiltelefon eller sende dem til andre til samarbejde og inspiration. Alle gængse mobiltelefonmærker kan anvendes.
Kurset tilrettelægges for begyndere, men alle er velkomne, og det er gratis.

Tid: søndag den 14.11.21., kl. 10.00 – 16.00
Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus C, lokale 1.4
Underviser: Erik Ravn-Jensen
Tilmelding: Mail til knyd@live.dk med angivelse af for- og efternavn. Der er mulighed for at komme på venteliste, hvis holdet bliver overtegnet.

OBS OBS OBS

Da der ret pludseligt er lukket for download af VR-appen betyder det, at du allerede nu skal have appen på din mobil/iPad for at kunne tilmelde dig kurset. Ved tilmelding bekræfter du samtidigt at du har VR-appen.

Vi har desværre oplevet at enkelte ikke har kunnet tilmelde sig via linket på denne side. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din tilmelding inden for 1-2 dage, bedes du ringe til Kell på 2320 4917.