DVL er her fortsat …

Velkommen inden for i "Landsformandens klumme". Her vil jeg forsøge at holde jer orienteret om den aktuelle situation og dagligdag set fra DVL's ledelse, fra mailboks, hjemmesider og ikke mindst fra mine egne ture ud i forårsluften.

Steen Kobberø-Hansen på tur ved Haraldsted Sø. Foto Lis Mejlbye

Steen Kobberø-Hansen på tur ved Haraldsted Sø. Foto Lis Mejlbye

Af Steen Kobberø-Hansen, landsformand.

Liva Clausen, som er administrator, skrev i går i vores Facebook-gruppe:

Vi er pludselig landet i ny verden, som vi skal forholde os til. Det kan vi, det vil vi, og det gør vi sammen – men hver for sig.

Vi skal stadig gå og nyde den friske forårsluft. De store regnmængder er heldigvis stoppet, så der igen er farbart de fleste steder. Det pibler op med alle de smukke forårsblomster.

Inden længe springer bøgen – den venter vi på hvert år. Og inden da er det muligt at nyde alle udsigter – så ud og nyd dem alene eller med din partner, inden bøgen lukker af.

Som tiden er nu, hvor vi har aflyst alle ture i DVL, vil det glæde os ekstra meget, hvis turledere vil dele billeder og historier fra jeres prøveture. Og alle andre vil dele billeder fra jeres yndlingsruter. Dem må vi godt gå – alene.

Vi ønsker jer et godt forår og pas på jer selv og hinanden.

Som følge af, at ture og ferier er aflyst indtil videre, vil vi gerne vise, at DVL er her fortsat til gavn for så mange som muligt. Og det synes jeg, ovennævnte indlæg er et godt eksempel på.

Steen Kobberø-Hansen, DVL's landsformand

For vi går jo stadig godt i Dansk Vandrelaug – bare hver for sig, eller med dem, vi deler hjem med til daglig. Og forårets piblen giver os masser at kigge på og positiv energi, mens vi venter på at få lov til at vandre i flok igen.

Energien og ideer til nye og gammelkendte vandrestier pibler også frem i vores Facebook-gruppe.

Som Birte Steg fra DVL Sønderjylland skriver, “Tag ud i mosen, der møder du ikke en sjæl” – i øvrigt suppleret af en række flotte billeder.

Imens fik Steen Malmlin fra DVL Nordsjælland pip på sin enegang i går:

Turlederen fik i dag selskab af musvitten, fyrremejsen og bogfinken i Nyrup Hegn. Vi fik en sludder, mens ravnen forsøgte at overdøve os med sin dybe stemme. Forsythia, mælkebøtte og vintergrøn konkurrerer med anemonerne. En lise for sjælen! 8 km idyl…kan kraftigt anbefales!

Det er selvfølgelig kun dem, der går inde på Facebook, som har glæde af den inspiration. Derfor vil jeg også opfordre til, at du kigger forbi  “Danmarks bedste sti-hjemmeside“.

Med den er det muligt at finde masser af inspiration til gode vandreture enkeltvis eller parvis og med passende afstand. For der går vi både efter skilte, markører på træer og stolper samt efter gps-spor.

Dermed er der veje for alle, selvom I må undvære vores rutinerede turledere og hinandens gode selskab en stund.

Venlig hilsen
Steen