Tag tursøgeren i brug

I Dansk Vandrelaug arrangerer vi omkring 2.200 ture om året, og for de fleste gælder, at du bare skal møde op og gå med. Men hvordan finder du vej til turene? Her vejleder vi i at bruge tursøgeren.

Turvælgeren, som den ser ud på en mobil- eller tablet-skærm

Turvælgeren, som den ser ud på en mobil- eller tablet-skærm

Du kan finde kommende vandreture på forskellige måder på hjemmesiden. Danmarkskortet viser alle aktuelle ture med røde markører, og er du på et afdelingssite viser kortet afdelingens ture som fx her på Københavns side.

Men vi har også en tursøger, som giver dig en række muligheder for at søge mere specifikt på vandreturene via et eller flere parametre.

Klikker du Søg på denne, vises samtlige aktuelle ture i hele landet:

tursøger

Klikker du i Dato-feltet, kan du vælge at søge på en specifik dato eller en kortere eller længere periode – et datospænd:

tursøger med datospænd

Her er valgt den 17.-18. november, så kan du vælge at tilføje en specifik afdeling i søgningen, eller et geografisk område:

tursøger med datospænd og afdeling

Her er valgt den 17.-18. november og samtlige afdelingers ture. Og så er Distance i km sat til at søge på ture på mellem 6 og 20 kilometer:

Et klik på Søg giver en liste med de aktuelle ture:

tursøger resultat

Du kan også få vist resultatet af din tursøgning på et kort:

tursøger resultat vist på kort

På kortet kan zoome du ind og ud ved at bruge + og – knapperne. Du kan også trække i kortet og nemt zoome ind på vandreture i nærheden af dig.

Vi glæder os til at se dig ude ved mødestederne, så vi sammen får god motion i hyggeligt selskab. Gå med Dansk Vandrelaug ud på nye og spændende naturoplevelser.