6. vandring / 8 dage rundt på Møn, Bogø og Nordøstfalster

8 Dages vandring fra Nyord på Møn via Klinten og Bogø til Corselitze på Østfalster. Dagsetaper på ca. 24 km. Overnatning i telt. Se mere på www.dvl.dk/vestsjælland. Tilmelding: Fredag d. 10/1 efter kl. 18.00 på hans@hjjit.dk Sværhedsgrad: Rød/4-5/170.

8 dages vandring fra Stege til et sted syd for Horbelev på Nordøstfalster, via Nyord, Møns Klint, Bogø, Stubbekøbing. I gennemsnit ca. 24 km pr. dag. Overnatningerne er første nat på en shelterplads og derefter i eget telt på almindelige campingpladser. Vi har en følgebil til transport af bagage og telte. Vi går kun med dagtursrygsæk. Maden tilbereder vi selv. På tre af dagene er der mange højdemeter, op til ca. 250 højdemeter pr. dag. Det er ikke en Camønovandring, men vi møder den flere gange undervejs. Vi går primært på skovveje, små stier osv. ca. 80-85 % på ikke-bilveje og for det meste nær ved kysten. Fokus er på oplevelsen i naturen og det sociale. Møn, Bogø og omliggende øer er udnævnt til, at være et UNESCO biosfæreområde https://vordingborg.dk/biosfaere-moen/. Af forskellige oplevelser på vores vandring kan der nævnes: Nyord, Møns Klint, Liselund Slot, Bogø, M/F Ida, Stubbekøbing by, Hesnæs, Halskov Vænge og Corselitze Gods. For yderligere oplysninger om disse steder, spørg fx Google.
Tur: 170 km (samlet). Dagsetaper på ca. 24 km.
Pris: 2600 kr. inkl. fuld forplejning fra tirsdag d. 12/5 aften til tirsdag d. 19/5 frokost og overnatninger samt alt transport i forbindelse med turen.
Tilmelding: Fredag 10/1-2020 efter kl. 18.00 på hans@hjjit.dk. 

Type: Topture

Mødested på kort

Indlæser…