Algarve – AFLYST

På denne vandretur skal vi udforske Algarve og har i løbet af turen base to steder. De første 4 nætter bor vi på et dejligt 3-stjernet hotel i den hyggelige by Lagos på Algarves sydkyst – nær de imponerende, brede strande.

Teknisk rejseudbyder: Vagabond Tours. Rejegarantifonden nr. 1642. Vagabond Tours: Lokal guide - Bruno. Turleder DVL: Kirsten Brandt, mail: ki6akwb@gmail.com
Pris: Kr. 9.900,-.

Herfra skal vi på forskellige dagsvandringer langs kysterne. Herefter flytter vi base til byen Loulé. Byen ligger tæt på naturparken Monchique, der ligger lidt inde i landet. Naturparken er klassificeret som ”Natura 2000” pga. områdets særlige flora og fauna. Dag 6 + 7 udforsker vi vores nye lokalområde hvor vi på nogle af strækningerne vandrer på Via Algarviana samt lokale stier. Ruten Via Algarviana er en 300 km lang vandrerute, der ligger inde i landet på tværs af Algarve.

På turen oplever vi storslået natur, både når vi vandrer på stierne på de røde klipper langs kysten med den ene imponerende udsigt efter den anden, og når vi skal vandre i ad ruten Via Algarviana inde i landet. På turen skal vi nyde det dejlige portugisiske køkken, som er præget at områdets gode råvarer og krydderurter.

  • Base på to dejlige hoteller.  
  • Vandring ad ”Via Algarviana”
  • Spektakulære vandringer i typiske middelhavsvegetation.
  • Mærk historiens vingesus i kystbyerne, hvor opdagelsesrejsende sejlede ud i det 15. århundrede.

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug

Mødested på kort

Indlæser…