Amager halshugges med overnatning

Denne vandre- og sheltertur starter i Dragør. Turen foregår hovedsageligt i fladt terræn på større vådområder, hvorfor gode vandrestøvler vil være at foretrække. Området er ikke fysisk krævende, hvorfor turen her er ideel for vandrer, som ikke normalt er vant til denne form for udflugter med oppakning og overnatning. Sværhedsgrad Grøn/4/18.
Pris: 150 kr. inkl. forplejning; lørdag aften, søndag morgen og frokost. Tilmelding senest d. 31-07-2020 på udidetblaa@outlook.dk.

Denne vandre- og shelter tur starter i Dragør, vi overnatter i shelter på Viben lejrplads på Amager. Søndag går vi til Friheden.
Turen foregår hovedsageligt i fladt terræn på større vådområder, hvorfor gode vandrestøvler vil være at foretrække. Området er ikke fysisk krævende, hvorfor turen her er ideel for vandrer, som ikke normalt er vant til denne form for udflugter med oppakning og overnatning. Sværhedsgrad Grøn/4/18.

På Viben lejrplads tilbereder og indtager vi fælles aftens- og morgenmad samt smører en lille madpakke til søndagens frokost. 

Prisen er 150 kr./pers. og er inkl. forplejning; lørdag aften, søndag morgen og frokost. Tilmelding senest fredag d. 31-07-2020 på udidetblaa@outlook.dk.

Du bør som minimum have pakket flg.:

Rygsæk, liggeunderlag, sovepose, drikkedunk, spisegrej, almindeligt tøj til dag og nat samt regn og solskin, bærbar lampe og frokost lørdag.

Og søndag d. 02-08-2020 vil link til betalingsdelen blive fremsendt til mail. Der er plads til 20 deltager på turen – så skynd dig!

Mødested på kort

Indlæser…