Bornholm over stok og sten – AFLYST

Vi kommer sovende til et Bornholm i forårsdragt og spisende hjem efter 6 dage i Bornholms natur. Vores vandrestøvler & dagtursrygsække udforsker langt det meste af stien ”Bornholm rundt”, hvor vi vandrer ”mod uret”, 17-22 km pr. vandredag. Overnatning på 2 vandrehjem med bagagetransport fra/til færgen, se den illustrerede dagsplan med alle detaljerne.

Erik og Jørgen afviklede en vandreferie ”Bornholm Rundt langs kyststierne” (med uret) maj 2017. Erfaringerne fra dengang er delvist genbrugt, dog nu tilrettet de muligheder vi har i 2023 for færgetransport, overnatning, bagagetransport mm.

Og så laver vi denne gang vandreferien ”mod uret”

På nordkysten vandrede vi maj 2017 igennem store områder med Ramsløg, med luften helt fyldt af den særegne spinkle duft af hvidløg. Det bliver spændende om det gentager sig maj 2023.

Der er en rimelig busbetjening på Bornholm (ruter) – specielt rute 7+8 (lilla på kortet) kører rimelig parallelt med de fleste af vandreruterne, så det meste af tiden er der mulighed for ret nemt at "stå af og tage bussen hjem" ved småuheld eller lignende

Du kan bruge "Rejseplanen" (App. på din smartphone bedst) til at planlægge en evt. tur hjem, men vær endelig opmærksom på, at Rejsekortet ikke kan bruges på Bornholm (kun billet eller klippekort).

Tilmeldinger kan tidligst ske fra tirsdag den 10. jan. 2023 kl. 18.00 til joergen.r@gmail.com.

Seneste tilmelding er 28/1-2023 og rejsens fulde pris skal være på DVL-Lyngby’s bankkonto (Reg.nr. 5507 konto 8892 671 282) allersenest 30/1-2023.

Du optages på deltagerlisten i den rækkefølge vandreferieindbetalinger konstateres på DVL-Lyngby’s bankkonto.

Pris 6.300 kr. (delt dobbeltværelse) og 8.300 kr. (enkeltværelse)

Skriv gerne nu (joergen.r@gmail.com) incl. et udfyldt tilmeldingsskema hvis du gerne vil med på vandreferien, så får du en email fra os tidligt den 10/1 2023, hvorefter du bare skal bekræfte din tilmelding på email efter kl. 18.00.

Din udrustning skal være istand til at klare både lunt solskinsvejr og køligt blæse-/regnvejr samt alt andet vejr imellem disse 2 yderpunkter.

Specielt dit fodtøj (helst vandrestøvler) skal kunne klare asfalt, løst strandsand, grusstier, mudder og klippeunderlag

Alle overnatninger er med fuld linnedpakke, så du skal ikke medbringe lagenpose, håndklæde mm.

Her har du:

 – Dropbox-link til illustreret dagsplan (PDF): Illustreret dagsplan

 – Dropbox-link til tilmeldingskema (word): Tilmeldingsskema

 – DVL-Lyngby handelsbetingelser: Handelsbetingelser

Vandreturene planlægges og afvikles ved hjælp af Outdooractive.

Ca. 1 uge før afrejsen får du tilsendt vandreruternes GPX-filer, så du evt. har mulighed for at indlæse vandreruterne i din egen Outdooractive.

Her er et link til den originale guide til Bornholm Rundt (120 km.): Bornholm Rundt

Mødested på kort

Indlæser…