Camino Portugues – vandring langs kysten 
fra Porto til Santiago UDSAT TIL 2021

Nye datoer og pris udmeldes senere!

Vores vandring begynder med en sejltur på den smukke Duoro flod, med udsigt til vinmarker og de legendariske portvinshuse.
Vandredagene bringer os ud på strand, træbroer og asfalt.  

Teknisk rejsearrangør Vagabond Tours. Rejsegarantifonden nr. 1642
Vagabond Tours guide: Kirsten Brandt, 23981917, mail: ki6akwb@gmail.com 

 

Fra Vila Chä følger vi kyststrækningen med gamle kirker, klostre, fæstninger og Keltiske bygninger frem til den sydligstliggende havneby i Galicien, A Guarda. Dagligt nyder vi panoramaudsigterne ud over Atlanterhavet, de gamle fiskerbyer og den lokale gastronomi.

Ruten går i landlige områder og nogle steder ad gamle romerske veje og ad tydeligt udhulede stier. De historiske monumenter, vi passerer, vidner om århundreders pilgrimstradition. Fremme i Santiago oplever vi den intense pilgrimsstemning og fællesskabet, når vi sammen går til pilgrimskontoret og får udstedt pilgrimsbevis. Turen slutter med en fri dag i Santiago med mulighed for at overvære messen i katedralen og opleve byens stemningsfulde pladser og gadeliv.

  • Oplev de smukke og historiske byer Porto, Ponte de Lima og Santiago.
  • Nyd denne stemningsfulde Camino Portugués med længere mellem vandrerne end den mere kendte Camino Francès i Nordspanien.
  • Se de mange pilgrimssymboler bl.a. i form af vejkors helliget Sankt Jakob.
  • Vi vandrer over Minho-grænsefloden til byen Tui og Galicien i Spanien.
  • I Caldas de Reis med de varme kilder er der gratis termisk fodbad for pilgrimme på hovedgaden.
  • Turen slutter ved apostelgraven i Santiago, hvor der er mulighed for at deltage i pilgrimsmesse og opleve denne smukke pilgrims- og universitetsby. 

 

Mødested på kort

Indlæser…