DVL sensommervandring på Bornholm – FULDTEGNET

Bornholm er sin egen. Øen har sit eget sprog, sit eget klima og sin egen natur. Alt sammen elementer, som for mange er med til at forme en ø, som er fremmedartet – nærmest sydlandsk.
 

Et dramatisk, klippefyldt landskab med lodrette klippevægge, høje vandfald, dybe kløfter og frodige sprækkedale. De kilometerlange hvide sandstrande, det specielle dyre- og planteliv, de velbevarede fiskerlejer og de middelalderlige bydele i købstæderne. Og rundkirkerne. Ja, man kunne blive ved. Og det er præcis dét Bornholm kan. Give dig en oplevelse i Danmark, som er helt særlig. 

Denne vandretur starter i det smukke lille fiskerleje Gudhjem og slutter i Bornholms største by, Rønne. Du vandrer således på Bornholms nord-, øst- og sydkyst. Vi vandrer ad kyststien langs uspolerede klippekyster og øde strande. Gennem smukke kystskove, over fredelige strandenge og gennem hyggelige kystbyer. Undervejs leder ruten os gennem flere små hyggelige fiskerlejer, og vi overnatter i byerne Gudhjem, Svaneke, Balka og Boderne. Vores bagage bliver kørt frem til næste overnatningssted, så vi kan nyde vandringerne.

• Oplev Bornholms fantastiske kyster med de smukke sandstrande, dramatiske klipper, sprækkedale og spændende geologi.
• Oplev stemningsfulde Gudhjem, Bornholms ældste handelsby, og Svaneke – en af Danmarks smukkeste købstæder.
• Smag på nogle af øens mange lækre fødevarespecialiteter.
• Oplev flere af de hyggelige og maleriske små kystbyer.
• Nyd vandringen, mens din bagage bliver kørt frem til næste overnatningssted.

Dagsprogram (klik her)

Tilmeldingsskema (klik her)

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug (klik her) 

Mødested på kort

Indlæser…