Eksotisk toptur med Teide – Kanariske Øer UDSOLGT

Vandreferien er udsolgt. Spørg turleder om evt. afbudspladser/venteliste.

Denne fantastiske vandreferie til hele 3 af de Kanariske øer er på 14 dage. Heraf 2 rejsedage, 5 vandredage på Gran Canaria, 3 vandredage på La Gomera og 1 vandredag til toppen af Teide på Tenerife. Der er indlagt 3 frie dage indimellem, hvor man selv bestemmer, hvad der skal ske. Vores vandringer vil være på den nordlige del af Gran Canaria, til toppen af Teide på Tenerife samt på den smukke ø La Gomera.

Vi flyver med Norwegian og turens pris er pr. person 17.600 kr. Eneværelsestillæg: 3.200 kr.

Vi flyver fra Københavns Lufthavn til Gran Canaria. Der tilbringer vi nogle dage med vandring på den nordlige del af øen, hvorefter vi sejler til Tenerife, hvor vi skal bestige Teide. Fra Tenerife sejler vi til La Gomera, hvor vi skal bo på et fantastisk Spa Hotel i den sydlige del af øen og derfra tager vi på dagsudflugter. På nogle af turene bliver vi kørt til/fra turen. Vi flyver hjem fra Tenerife. Vi sejler imellem øerne.

Bagagen bliver transporteret, du vandrer med dine fornødenheder til dagen, inkl. frokost og især vand.


Sværhedsgrad: Udfordrende med mange højdemeter, ujævnt terræn og løst grus. Vandrestave er stærkt anbefalet og ligeledes støvler. Udsigterne er dog alle anstrengelserne værd.

Vi skal bo på 3 gode hoteller, og der er indlagt fridage både på Gran Canaria og La Gomera. Her kan man vælge at tage en dasedag med benene oppe, gå på shopping, tage til stranden, gå i spa eller selv udfordre stierne i området omkring hotellet. Dansk rejseleder følger med og vi bliver på dagsturene guidet af lokale guider, som taler engelsk.

Maks antal deltagere: 14!

Turen arrangeres i samarbejde med Viktors Farmor.

Detaljeret dagsprogram: Klik her

Tilmeldingsskema: Klik her

Privatlivspolitik: Klik her

Ret til ændringer forbeholdes.Mødested på kort

Indlæser…