Fejø Festival – 2021

Ferie med vandring og klassisk musik. Vi vandrer også andre steder. Indkvartering i tosengsværelser, daglig transport på cykel.

Anslået pris: 4900 kr., som inkluderer transport med bus, færger og cykel, overnatning, fuld pension samt festivalpas.

Se programmet senere på www.dvl.dk Tilmelding begynder i april.

www.fejoesfestival.dk

Turbeskrivelse: Ferieturen til Fejø er med vandringer og koncerter. Koncertprogrammet er under udarbejdelse. Det kan ses på www.fejoesfestival.dk – Koncerterne foregår forskellige steder, så vi kommer rundt på øen. Vi tilpasser vandreturene efter koncerterne, derfor kan vi ikke fastlægge dem endnu. Vi kommer rundt på øen til fods, men også på cykel. Dem lejer vi på øen, men i år bliver der (i begrænset omfang) mulighed for at medbringe sin egen cykel i en cykeltrailer til bussen. 

Indkvartering sker i to huse, Møllehuset og Toppen. Der er 7 tosengsværelser og 5 enkeltværelser. Bad og toiletter er på gangen for alle værelser. Begge huse har køkkenadgang, og vi spiser fælles morgenmad i Møllehuset, hvor frokostpakken også smøres. Aftensmaden spiser vi på café eller på skolen sammen med musikerne. Efter spisning må påregnes opvasketjanser til alle på enkelte dage. 

Foreløbigt program for ferieholdet: Mandag 12/7 bus fra Sjælør St. til Nakskov – vandretur på Albuen – bus til Kragenæs Havn – feriehold til Fejø med færgen – bus med endagshold til Sjælør St. Tirsdag 13/7 Med færgen til Kragenæs – og færge til Femø – vandretur rundt på øen – færge til Kragenæs og færge til Fejø. Onsdag 14/7 Fejø – tur efter vejret – måske nogle prøver på koncerten Torsdag 15/7 Med færge til Kragenæs – tur på Lolland+Dodekalitten – færge til Fejø – koncerter Fredag 16/7 Fejø ture efter vejret – koncerter Lørdag 17/7 Fejø tur efter vejret – koncerter Søndag 18/7 koncert – frokost i Dybvig Havn – tur til Skalø mm. – færge til Kragenæs – evt. Dodekalitten – bus til Sjælør St.

Daglig gennemsnitlig turlængde: Fra 5 til 15 km

Sværhedsgrad: Let til middel

Udrejsedato og -sted: 12.07.2021 kl. 08:00 fra Sjælør Station. Mulighed for tilslutning på Albuen parkeringsplads kl. 10:30. Hvis man ønsker påstigning v. Ølby St. aftales dette med Anita.

Hjemrejsedato: 18.07.2021 kl. 21:00 samme sted. mulighed for afsætning på Albuen parkeringsplads kl. 19:00.

Tilmeldingsfrist: Fra d. 10.04.2021 kl. 18:00 t.o.m. d. 10.05.2021 kl. 23:59 Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nederst på siden og derefter følge skærmens anvisninger. 

Minimum antal deltagere: 14

Maksimum antal deltagere: 17

Pris i DKK pr. person: 4.500,00 kr. i delt db. værelse. Prisen skal betales ved tilmelding med Dankort eller Visa/Dankort. Prisen inkluderer transport med færge, indkvartering i delt dobbeltværelse, sengelinned, køkkenadgang, alle måltider, koncertpas, og cykelleje/transport, men er ekskl. drikkevarer. Tillæg for evt. bustransport begge veje: 400,00 kr., enkeltværelse: 900,00 kr., som ligeledes betales ved tilmeldingen.

Turleder: Anita Garbers Tlf.nr. 20352493 og Ingrid Sørensen Tlf.nr. 21291595 

Medbring: dagtursrygsæk og termo

Bemærk venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside https://dvl.dk/koebenhavn/ 

og som desuden vises for din accept i forbindelse med din bestilling af rejsen. Ture af en, to eller tre dages varighed er omfattet af Handelsbetingelsernes punkt 1 og 2. Ture i Danmark med mere end 2 overnatninger er omfattet af Handelsbetingelsernes punkt 1 og 3. Ture til udlandet med mere end 2 overnatninger er omfattet af Handelsbetingelsernes punkt 1 og 4.  

Særlige ekstra Corona- betingelser for ”Fejø Festival” 2021

Hvis Forsamlingsforbuddet i juni 2021 er under 20 eller der er mindre end 14 tilmeldte deltagere aflyses turen og deltagere få alle deres penge tilbage

Hvis Forsamlingsforbuddet er 25 eller derover gennemføres turen og alle gældende Corona-vejledninger overholdes.

Refusion ved afbestilling/afbud sker efter principperne i Handelsbetingelserne for:

Specifikke vilkår for endagsture (herunder endagsbusture), todages- eller tredagesture i Danmark og til udlandet – med tilmelding og betaling

Det betyder :

Refusion ved afbestilling/afbud sker efter følgende princip:

Hele gebyret refunderes ved afbestilling senest 4 uger forud for turens startdato. Ved afbestilling/afbud mindre end 4 uger, men senest 2 uger forud for turens startdato, refunderes 50 % af turgebyret. Ved afbestilling/afbud mindre end 2 uger forud for turens startdato, sker der ingen refusion.

TILMELD Den 18/4 er der 1 ledig plads (kun enkeltværelse)

Mødested på kort

Indlæser…