Fejø – Festival og Vandring 2023

Turbeskrivelse: Vandreture og klassisk musik i høj standard, et par øer i Smålandshavet samt andre udvalgte specialiteter. Oplev det intense koncertliv på denne ferietur, hvor vi bor på Fejø. Vandreturene tilpasses efter koncerterne, musikprogrammet kan ses en gang i marts på www.fejoesfestival.dk. Vi kommer rundt på øen til fods og på cykel.


 

Turbeskrivelse: Oplev nogle af småøerne og det intense koncertliv på denne ferietur, hvor vi bor på Fejø. Vandreturene tilpasses efter koncerterne, programmet kan ses en gang i marts på www.fejoesfestival.dk Vi kommer rundt på øen til fods og på cykel. Cyklerne kan enten medbringes eller lejes på øen. Indkvartering i dobbeltværelser med fælles bad og toilet på gangen. Alle har køkkenadgang, og vi spiser fælles morgenmad, hvor frokostpakken også smøres. Aftensmad spiser vi på café eller på skolen, sammen med musikerne. Efter spisning skal måske påregnes opvasketjanser på enkelte dage.

Daglig gennemsnitlig turlængde: 5 til 15 km

Sværhedsgrad: Let til moderat

Udrejsedato og -sted: 17.07.2023 kl. 08:00 fra Sjælør st. Mulighed for tilslutning kl. 08:25 fra Ølby st.

Hjemrejsedato: 23.07.2023 kl. 20:45 til Sjælør st. Mulighed for afsætning kl. 20:20 på Ølby st.

Tilmeldingsfrist: Fra d. 10.01.2023 kl. 18:00 t.o.m. d. 30.04.2023 kl. 23:59. Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nederst på siden og derefter følge skærmens anvisninger. 

Minimum antal deltagere: 10

Maksimum antal deltagere: 13

Pris i DKK pr. person: 5.100,00 kr. i delt db. værelse med fælles toilet og bad på gangen. Prisen skal betales ved tilmelding med Dankort eller Visa/Dankort. Prisen inkluderer festivalpas, fuld kost, leje eller transport af cykler, entrébilletter el lign. ,men er ekskl. Transport med bus og færge samt alle drikkevarer. Tillæg for transport m. bus fra og til Sjælør st.: 400,00 kr. og tillæg for evt. enkeltværelse: 900,00 kr., som ligeledes betales ved tilmeldingen. Bemærk der er kun 3 enkeltværelser der fordeles efter "først til mølle". 

Turleder: Anita Garbers Tlf.nr.: 2035 2493 og Ingrid Sørensen Tlf.nr.: 2129 1595 

Medbring: Dagtursrygsæk, evt. termo, og evt. cykel med lås og lygte (hvis man ønsker at medbringe sin egen), evt. ting i forbindelse med coronarestriktioner.

Bemærk venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside https://dvl.dk/koebenhavn/ 

og som desuden vises for din accept i forbindelse med din bestilling af rejsen.

TILMELD

Mødested på kort

Indlæser…