Fejø Festival – vandring og klassisk musik — To ledige pladser

Frugtøen Fejø byder sig til med vandreture og klassisk musik, og vi kombinerer disse to fornøjelige kategorier. Vi vandrer også på Askø, Lilleø og ser Dodekalitten og lytter til dens klange. Overnatning i huse med tosengsværelse, nogle dog med bad/toilet på gangen. Måltiderne spises sammen med musikerne og deres familier på skolen i nærheden. Deltagelse i praktiske gøremål skal påregnes. Frokost og drikkevarer er ikke inkluderet. Tilmelding via www.dvl.dk/koebenhavn fra den 10.07 kl 18.00.


Turbeskrivelse:
Frugtøen Fejø byder sig til med vandreture og klassisk musik, og vi kombinerer disse to fornøjelige kategorier. Vi vandrer også på Askø, Lilleø og ser Dodekalitten og lytter til dens klange.

Overnatning i huse med tosengsværelse, nogle dog med bad/toilet på gangen. Måltiderne spises sammen med musikerne og deres familier på skolen i nærheden. Deltagelse i praktiske gøremål skal påregnes. Frokost og drikkevarer er ikke inkluderet.

Se venligst musikprogram/dagsprogram, som forventes klar ca. 15.08.20.

Daglig gennemsnitlig turlængde: Varierer (forventes at blive ca. 10 km i gns)

Sværhedsgrad: Let-middel

Udrejsedato og -sted: Onsdag 14.10.20 kl. 8.00 fra Sjælør St. Opsamling: kl. 8.25 fra Ølby St., kl. 10.10 fra Bandholm Havn eller kl. 17.40 fra Kragenæs Havn.

Hjemrejsedato: Søndag 18.10.20 kl. 21.00 til Sjælør St. eller kl. 20.30 til Ølby St.

Tilmeldingsfrist: Fra d. 10.07.20 kl. 18:00 t.o.m. d. 20.09.20. Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nederst på siden og derefter følge skærmens anvisninger.

Maksimale antal deltagere: 18

Minimum antal deltagere: 10

Pris i DKK pr. person: 3400 kr. i delt db. værelse. Børn under 14 år: halv pris. Prisen skal betales ved tilmelding med Dankort eller Visa/Dankort. Prisen inkluderer: transport med bus, færger og cykel, overnatning, halvpension samt festivalpas, men er ekskl. frokost og drikkevarer. Tillæg for evt. enkeltværels : 600 kr., som ligeledes betales ved tilmeldingen. Status: alle enkeltværelser er udsolgte! 

Turleder: Anita Garbers Tlf.nr. 33 22 37 29 el. 20 35 24 93 og Ingrid Sørensen .

Bemærk venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside https://dvl.dk/koebenhavn/.

TILMELD

Fejø Festivalmusikere

Dodekalitten ved Kragenæs

Dagsprogram kommer senere, når koncertprogrammet er klar.

Mødested på kort

Indlæser…