Forlænget weekend til Mols er Aflyst

Aflyst

Program for dagene: Torsdag Hestehave skov og Kalø slotsruin, derefter indlogering i hytter på Krakær camping. Fredag: fra Ørnbjerg Mølle forbi skov-sø landskab til Feldballe med bydelen "Friland" og tilbage til campingpladsen. Lørdag: Kører vi til hjertet af Mols og går igennem det smukkeste landskab. Søndag: hjem efter morgenmad og oprydning.

Deltager antal: plads til 12 i hytter. Pris 1200kr. Tilmelding til Vagn Andersen 160@ privat.dk med navn og adresse. Senest d. 28. marts betales 400kr. på konto 7650 2648538 med navn og mærket weekend Mols. De sidste 800 kr. betales senest d. 1.juni.

I Hestehaveskoven ser vi en stendysse og en meget flot kyststrækning. Ørnbjerg mølle er en restaureret smuk gammel mølle. Friland i Feldballe er en alternativ bebyggelse med bl.a. halm, muslingeskaller m.m. Feldballe bakker ender i et ukendt men umådelig kønt bakkeområde. På Mols starter vi ved Porsbjerg Stenhus, en af de flotteste stendysser i Danmark. Derefter går vi til Tinghulen, et imponerende dødishul og fortsætter til nogle af de flotte bakker. Søndag kan, hvis ønskes, tages et par timer i Ebeltoft.

Mødested på kort