AFLYST – Gendarmstien Padborg – Skovby

AFLYST - Gendarmstien er en flot og historisk vandretur på 84 km. Vi går hele ruten fra Padborg til Skovby fordelt over 2 omgange. Vi går 44 km i år og de resterende 40 km næste år på samme tidspunkt. Pris for ophold og fuld forplejning 4400 Kr. Der indlogeres i dobbeltværelser.

Salondamperen "Alexandra" på Flensborg Fjord ved Sønderhav

Gendarmstien er en 84 km lang vandrerute der strækker sig langs nordsiden af Flensborg fjord, langs den grænse der blev resultatet af folkeafstemningen i 1920. Mange af os drømmer om at vandre denne historiske rute. Men for mange er det en stor mundfuld – i hvert fald hvis vi skal gøre det på få dage. Derfor deler vi ruten over 2 omgange: De første 44 km vandrer vi i år over 4 dage, – de sidste 40 km vandrer vi til næste år samme tidspunkt også over 4 dage. På denne måde bliver det overskueligt for os, der er til kortere strækninger og måske har lidt småskavanker hist og her. Vi bor på et lækkert gårdhotel og værtsparret vil forkæle os og gøre alt for, at vi får et lækkert ophold. Pris for ophold og fuld forplejning 4400 Kr. Der indlogeres i dobbeltværelser og vi bruger egne biler til transport frem og tilbage.

Bindende tilmelding til Helga 21915792, helmamik@gmail.com senest 1. April 2023. Betaling til konto 9570 – 11864503 også senest 1. April. Husk at mærke indbetaling med navn og Gendarmstien. Tilmelding starter 10. Januar.

Mødested på kort

Indlæser…