Hirtshals – Skagen – FULDTEGNET

Tag med på en vandretur til Toppen af Danmark. Turen starter I den aktive fiskerby Hirtshals i Vendsyssel, og følger Nordsøstien op langs Jyllands nordlige vestkyst til det pittoreske og hyggelige Skagen. Undervejs oplever vi områdets helt særegne natur, og nyder roen, luften, havet og de kulturelle seværdigheder og små byer, vi passerer.

Vi vandrer gennem de gamle klitplantager og fine sommerhusområder. Langs de øde kyster og ind over Råbjerg Stene, hvorfra vi har en smuk udsigt til Råbjerg Mile, Danmarks største vandreklit. 

Vi oplever egne, hvor sandflugten i århundreder hærgede og fordrev folk fra området, men samtidig skabte nye spændende landskaber. Vi vandrer langs kysten ved Hulsig hede og videre op gennem Skagen Klitplantage, hvor vi bl.a. også kommer forbi den tilsandede kirke. I Skagen bor vi centralt og tæt på havnen, og kommer naturligvis også en tur helt op på Grenen.

Undervejs på vandreturen overnatter vi på B&B og gode hoteller, og vores bagage bliver kørt frem til næste overnatningssted, så vi kan nyde vandringerne.

  • Oplev den aktive fiskerby Hirtshals og kom med på havnerundfart i en lokal fiskekutter
  • Oplev naturen i de fantastiske klitområder langs den nordlige vestkyst
  • Nyd stemningen i den hyggelige sommerferieby Tversted, og smag på – måske – Danmarks bedst guf
  • Oplev den smukke Skagen Klitplantage, den tilsandede kirke og pittoreske Skagen by
  • Kom en tur op på Grenen – toppen af Danmark
  • Fyld støvlerne med sand og sjælen med ro

Dagsprogram (Klik her)

Tilmeldingsblanket (Klik her)  

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug (klik her)

Mødested på kort

Indlæser…