Kr. Himmelfarts ferie – Bornholm fra flere sider – AFLYST

Arrangør.: Frederikssund afd. Turen har base i Svaneke Vandrehjem. Turene  bringer os til Svartingendalen - Christians Ø – Hammerknuden – Cobrastien. De fleste ture er kuperet/klipper/strejle skrænter. Pris kr. 3.050,00 pr. deltager i delt dobbeltværelse med bad/toilet, fuld forplejning, incl. transport. Tilmelding fra 3. januar, mail P.omdal@live.dk eller Pia tlf. 5042 2492. Se turbeskrivelsen på DVL.dk eller kontakt turledere. Tur 35 km.

Svartingedal
Svartingedalens store skovområde ligger øst for Hasle. Det er en af de flotteste og naturrigeste blandt de ca. 70 sprækkedale der er på Bornholm. Fugleværnsfonden opkøbte det i november 2017. Via en sti i dalsænkningen, giver det oplevelsen af at gå i en tætbevokset urskovligende natur. Ad en natursti vandrer vi gennem en smal dal, med høje klippesider på begge sider. Undervejs nyder vi vor medbragte madpakke. På en skråning ligger en såkaldt jættebold – en kæmpestor vandreblok. Tur med mange udfordringer. Sværhedsgrad:Blå/rød/3-4/6,5.
Christiansø
Vi sejler fra Gudhjem til Ertholmene. Der går vi rundt på Christiansø samt Frederiksø. Undervejs spiser vi vor medbragte madpakke i Kongens Have. inden vi sejler tilbage til Gudhjem. Tilbage i Gudhjem er der mulighed for selv at udforske byen eller tage med på en lille tur til Melsted.  Sværhedsgrad: Blå/3-4/5-6.

Hammerknuder rundt

Vi starter fra Opalsøen, en flot lille blå sø. Så går vi mod øst, følger stierne mod nord til Hammer Odde Fyr, 82 m over Østersøen. Herfra er der en flot udsigt over Østersøen. Går derefter mod syd, passerer Salomons Kapel, inden vi er tilbage ved udgangspunktet. Tur med mange udfordringer. Sværhedsgrad rød/sort/3-4/6.

Cobrastien – Bølshavn og Randkløve – Bornholm i en Nøddeskal
Vi starter fra det hyggelige fiskerleje, som tidligere har ligget mere eller mindre ubemærket hen. Vandrer ad Cobrastien, med krævende stier, der snor sig op og ned langs den vilde og uberørte klippekyst. Udsigten ned over de stejle klipper og sprækker ud over havet, minder om stejle kyster langs Middelhavet! Sværhedsgrad Blå/rød/3-4/10.
Turen starter i Frederikssund og via Øresundsbroen til Malmø videre til Ystad og derfra med færge til Rønne. BEMÆRK! Billed-ID skal medbringes. Bindende tilmelding fra den 3/1 2020 med oplysning om medlemsnummer, navn og e-mail-adresse, til: p.omdal@live.dk eller Pia tlf. 5042 2492. Depositum: kr. 1.000,00 indbetales senest den 1/2 2020 – restbeløbet inden den 15/3 2020. Indbetaling til netbank reg. 1551 konto 6211402. Husk at skrive navn i meddelelsesfeltet. Prisen er incl. kørsel i privat bil – færger – fuld forplejning fra aftensmad på ankomstdagen til madpakke på afrejsedagen. Turen gennemføres ved min. 20 deltager og max. 28 deltager.

Mødested på kort

Indlæser…