Kvitåvatn, Telemarken, Norge

Vandreferie i de norske fjelde i Telemarken. Vi bor samme sted hele ugen og har 5 vandredage med dagtursrygsæk. Turen arrangeres af afdelingerne Lyngby og Nordsjælland i samarbejde med danske fjeldguider på Kvitåvatn Fjellstua, som ligger i Telemarken tæt på Rjukan ca. 180 km vest for Oslo. Flere af turene er i et ujævnt, stenet og tungt terræn med stigninger og vanskelige nedgange.
Kontakt Steen Malmlin (5070 0308) på steen.malmlin@gmail.com eller Erik Christiansen (2346 2460) på christiansen1@adslhome.dk, hvorefter du modtager detaljeret turbeskrivelse og tilmeldingsformular.

Kvitåvatn Fjellstua er beliggende i 950 meters højde i et smukt fjeldlandskab med panoramaudsigt til Gaustatoppen, som også bestiges.

Ferien starter og slutter ved fjeldstuen! Transport er således ikke inkluderet hverken i prisen eller i turprogrammet og foretages bedst i egne biler. Offentlig transport til fjeldstuen er umuligt, og flere af turene er afhængige af biltransport til/fra startsted.

Pris (afhængig af værelsestype) inkl. fuld forplejning, linned, rengøring og fjeldguider, ekskl. drikkevarer og ekskl. transport til/fra Kvitåvatn: 2.750 – 4.130 kr. pr. person. Priser er i danske kroner. 

 

Mødested på kort

Indlæser…