Kyst til Kyst – på tværs af Jylland

Oplev de fantastiske landskaber på denne 130 km vandretur i 7 etaper fra Blåvands Huk til Vejle. Se mere www.kyst-kyststien.dk

Vi bor på Hovborg Kro med egen daglig bustransport.

Turbeskrivelse: Oplev de fantastiske landskaber på denne ca. 130 km lange vandretur fra Blåvands Huk til Vejle. Fra Vesterhavet og den fine sandstrand til klitplantager, heder, dramatisk kuperede landskaber og brede ådale, skabt af smeltevandsfloder under istiden. Vi skal bo på Hovborg Kro. Den 200 år gamle kro emmer af nostalgi og hygge i de lavloftede krostuer. Udenfor kan vi nyde den dejlige store have og indenfor bliver vi forkælet med traditionel dansk kromad. Vi bor på moderne dobbeltværelser med toilet, bad og TV. Vi har egen bustransport til og fra de daglige vandreruter, der er på ca. 20 km.

Daglig gennemsnitlig turlængde: 130 km fordelt på 7 etaper.

Sværhedsgrad: Varieret terræn, der forudsætter at man er i almindelig god form.

Udrejsedato og -sted: 12.06.2021 kl. 11:00 – Vejle station.

Hjemrejsedato: 19.06.2020 kl. 15:30 – Vejle station.

Tilmeldingsfrist: Fra d. 24.03.2021 kl. 18:00 t.o.m. d. 15.04.2021 kl. 23:59 Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nederst på siden og derefter følge skærmens anvisninger. 

Minimum antal deltagere: 18

Maksimum antal deltagere: 20

Pris i DKK pr. person: 6.600,00 kr. i delt db. værelse. Prisen skal betales ved tilmelding med Dankort eller Visa/Dankort. Prisen inkluderer overnatning i delt dobbeltværelse, fuld pension og bustransport fra Vejle station, samt den daglige bustransport, men er ekskl. drikkevarer til middagsmaden. Vær opmærksom på, at du selv skal sørge for transport til turens startsted i Vejle og hjem igen. Tillæg for evt. enkeltværelse: 1250,00 kr., som ligeledes betales ved tilmeldingen. Vi har reserveret 16 værelser i alt, der kan bruges som enkelt- eller dobbeltværelser m. separate senge. Om nødvendigt kan antal værelser tilpasses efter behov.

Turleder: Grethe Aagaard Tlf.nr.: 2712 4360, Aase Sveistrup Tlf.nr.: 2283 1335

……………………………………………………………………………..

Dagsprogram for Kyst-til-kyst ferie 12. – 19. juni 2021:

Alle dage

Vi har fuld forplejning på kroen. Dette indbefatter morgenmad, smør-selv frokost inkl. opfyldning af egne termokander med kaffe/varmt vand og en to retters aftenmenu (drikkevare for egen regning).

Efter aftensmaden holder vi et kort informationsmøde om næste dags tur. Der serveres kaffe/the. Øl og vand kan købes i selvbetjeningsbar (ca. 25 kr).

 

Der er rigtig mange seværdigheder i nærheden af Kyst-til-kyst stien. Vi vil imidlertid fokusere på selve vandringen i dette fantastiske landskab og så tager vi de seværdigheder/fortidsminder med, der ligger lige på selve ruten.

lørdag 12/6 – 6 km

Individuel ankomst til Vejle station, hvor vi mødes kl. 11 i stationsbygningen udfor bagageboksene. Umiddelbart efter er der afgang med bus til Hovborg kro, hvor vi modtages med frokost og efterfølgende check-in på vores værelser.

Om eftermiddagen tager vi en rask vandretur i nærområdet.

søndag 13/6 – 20 km

Fra Blåvands Huk til Broeng.

mandag 14/6 – 20 km

Fra Broeng til Slotsbanken i Varde.

tirsdag 15/6 – 20 km

Fra Slotsbanken i Varde til Hostrup.

onsdag 16/6 – 20 km

Fra Hostrup til Hovborg.

torsdag 17/6 – 22 km

Fra Hovborg til Fitting.

fredag 18/6 – 21 km

Fra Fitting til Vingsted.

lørdag 19/6 – 12 km

Fra Vingsted til Vejle station.

 

Bussen kører os om morgenen ind til Vejle station, hvor vi placerer vores bagage i bagageboksene. Herefter kører bussen os tilbage til Vingsted, hvor dagens vandring starter. Vi er tilbage på Vejle station kl. 15:30.

……………………………………………………………………………..

Bemærk: Informationsmail med praktiske oplysninger sendes ud til deltagerne omkring 1. maj 2021.

Bemærk venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside https://dvl.dk/koebenhavn/ 

og som desuden vises for din accept i forbindelse med din bestilling af rejsen. 

Særlige ekstra Corona- betingelser for ”Kyst til Kyst” 2021

Hvis Forsamlingsforbuddet i juni 2021 er under 25 eller der er mindre end 18 tilmeldte deltagere aflyses turen og deltagere få alle deres penge tilbage

Hvis Forsamlingsforbuddet er 25 eller derover gennemføres turen og alle gældende Corona-vejledninger overholdes.

Refusion ved afbestilling/afbud sker efter principperne i Handelsbetingelserne for:

Specifikke vilkår for endagsture (herunder endagsbusture), todages- eller tredagesture i Danmark og til udlandet – med tilmelding og betaling

Det betyder :

Refusion ved afbestilling/afbud sker efter følgende princip:

Hele gebyret refunderes ved afbestilling senest 4 uger forud for turens startdato. Ved afbestilling/afbud mindre end 4 uger, men senest 2 uger forud for turens startdato, refunderes 50 % af turgebyret. Ved afbestilling/afbud mindre end 2 uger forud for turens startdato, sker der ingen refusion.

TILMELD

Mødested på kort

Indlæser…