Kystvandring på Bornholm – 40 m UDSOLGT

Bornholms kyster er smukke, betagende, meget varierede og skønne at vandre langs med, så vi gentager en herlige rejse. Med fast udgangspunkt på Svaneke Vandrerhjem, følger vi udvalgte strækninger på vore dagture. Vi får kulturelle oplevelser fra vi står op til vi slutter. Der er privat bus til at hente og bringe os ud til dagens vandrerute.  Turene vil være 13-19 km og igen i 2020 vil vi få et besøg af vore glade bornholmske vandrevenner. Svaneke Vandrerhjem sørger for fuld forplejning. Pris kr 2.830 pr person med al forplejning (3 pers i 4-sengs rum). Kr 3.775 i enkeltværelse med al forplejning. Beløbet bedes efter aftale indbetalt på konto 2906.4382 939 900. Tilmelding  til Jette på mail: vandsjov@outlook.dk. Læs mere på dvl.dk/vandreferier

Igen skal vi nyde naturen, hinandens selskab og hvad vi møder på vores vej. På vandreturene skal vi jo have tid til at få sjælen med, og måske prøve en lun nyrøget sild eller se arbejdet i et glaspusteri. Vi må se, hvad dagene bringer.

Mandag: Når vi mødes i Rønne Færgeterminal, skal du have vandrestøvler / madpakke / vand samt stor bagage klar. Bussen vil køre os til Hasle, hvor 1. tur starter. Stor bagage lægger vi i bussen, der bringer den til Svaneke Vandrerhjem. Fra Hasle vandrer vi nordpå langs den smukke kyst, Jons Kapel, slotsplantagen og Hammershus til Sandvig, hvorfra vi bliver hentet til vort logi og dejlig aftensmad, 2 retter.

Tirsdag: Vi bliver efter morgenmad og madpakkesmøring kørt til Sandvig, hvorfra vi vandrer gennem byen og langs kysten, Allinge, Stammershalle og forbi Helligdomsklipperne til Gudhjem, hvor vi nyder et break i byen før vi bliver hentet hjem til aftensmaden.

Onsdag: FRIDAG. Turlederne har masser af ideer, hvis du selv mangler. Om aftenen får vi besøg fra DVL Bornholm. Turlederne giver en lille livseleksir.

Torsdag: Vi bliver kørt til Gudhjem, og vandrer hjemad til Svaneke langs en evig smuk kyst.

Fredag: Vi vandrer fra vandrerhjemmet mod Årsdale, Nexø til Snogebæk, hvor vi får lidt tid inden bussen henter os,

Lørdag: Efter morgenmad, madpakkesmøring og måske et sidste indkøb i Svaneke bliver vi kørt til Rønne, hvor turen slutter.

Du sørger selv for færgebillet ud og hjem, da der kan være forskellige ønsker til rejsens længde, men vi sørger for, at være parat til færgeafgang lørdag kl 12.30. Kombardo bussen kører til Ingerslevsgade i KBH, og Gråhundbus 866 til Bernstorfsgade. 866 har forskellige slags billetter, så vær opmærksom.

Vandrerhjemmet ligger i 15 min gåafstand fra byen og ca 5 min fra skov og strand, så husk badetøj. Normalt er der gratis udendørs underholdning nogle aftener i både byen og på Cafe Sydøst for paradis i uge 32.

Kom med i godt humør, for vi skal til solskinsøen – Vi ses. 

Tilmelding er åben til Jette på vandsjov@outlook.dk. Du er velkommen, hvis du har spørgsmål til rejsen.

Du skal have gode ben og være godt gående for at deltage. De 4 vandredage vandrer vi i 5-6 timer ( 16-19 km ) afhængig af turlængde, så vi har også god tid til hygge i Svaneke.

Ret til ændringer forbeholdes.

Type: Topture

Mødested på kort

Indlæser…