Langeland i syd og nord – UDSOLGT

Rundtur på den lange ø blandt vilde heste og hatformede bakker omkring Gulstav Mose med vild natur og rigt fugleliv. Lørdag og søndag vandring på Øhavsstien fra Lohals til Tullebølle. Nærmere info på: dvl.dk/sønderjylland.

Vilde heste i Gulstav Mose, Sydlangeland, foto: Niels Asmussen

Denne gang er turen også henlagt til en ø, Langeland, en af de større danske øer, på ca. 280 kvadratkilometer. Vi vil prøve at komme lidt rundt, såvel på den sydlige som nordlige del. Vi begynder på P-pladsen ved Dovns klint, på øens sydspids. Her starter vi på en vandretur langs kysten, gennem skov og med udsigt til de karakteristiske hatformede bakker. I slutningen af turen bestiger vi en af disse for at opleve de vilde heste, som i stort antal færdes i området. Vi kører derefter mod Tranekær slotskro med enkelte afstikkere undervejs. Hvis det er ønskeligt, besøger vi fugleeldoradoet i Tryggelev Nor, ligesom vi måske har lyst til at gøre holdt ved kong Humbles grav, en af de mange dysser på øen. Efter indkvartering og aftensmad vandrer vi en lille tur i området ved slottet, forbi bygninger, som greven lod anlægge til sit personale, og som er en lille by i sig selv.

Lørdag og søndag vil vi vandre langs vandet og tværs over øen på den smukke Øhavsstien, inden vi slutter i Tullebølle. Herfra tager vi bussen tilbage at hente bilerne ved kroen. Vel mødt på tur.

Deltagerprisen er 2400 kr. som dækker ophold med fuld forplejning. Indkvartering er baseret på dobbeltværelse. Enkeltværelse koster 300 kr. ekstra. Nærmere oplysninger hos Helga, 21915792 og Niels, 61852496. Tilmelding til Niels, på nielsmusik484@gmail.com. Beløbet bedes indbetalt senest 1.7.2021 på konto 9570 11864503, Langeland. Vel mødt.

Mødested på kort

Indlæser…