Light hiking på Sydhavsøerne

8 Dages vandring fra Horbelev på Nordøstfalster til Stege, via Stubbekøbing, Bogø, Møns Klint og Nyord. Dagsetaper på ca. 24 km. Overnatning i telt. Tilmelding: Fra 10. januar kun på hans@hjjit.dk. Sværhedsgrad: Rød/4-5/170.


8 dage rundt på Nordøstfalster, Bogø og Møn fra onsdag 16. juni – onsdag 23. juni

Vi skal gå fra et sted syd for Horbelev på Nordøstfalster til Stege, via Stubbekøbing, Bogø, Møns Klint og Nyord. I gennemsnit ca. 24 km pr. dag. Pris: 2600 kr. Inkl. Fuld forplejning fra onsdag d. 16/6 aften til onsdag d. 23/6 frokost og overnatninger samt al transport i forbindelse med turen.


Overnatningerne er i eget telt på alm. campingpladser de første 6 nætter og sidste nat på shelterplads(evt. i eget telt). Vi har en følgebil til transport af bagage + telte. Vi går kun med dagtursrygsæk. Maden tilbereder vi selv. På 3 af dagene er der mange højdemeter, op til ca. 250 højdemeter pr. dag. Det er ikke en Camøno vandring, men vi møder den flere gange undervejs, vi går primært på mark, skovveje og små stier osv. ca. 80-85 % på ikke bilveje) en enkelt dag dog 50/50%). For det meste nær ved kysten. Fokus er på oplevelsen i naturen og det sociale. 


Tilmelding: Fra 10. januar kun på hans@hjjit.dk.. Start og slut steder vil blive oplyst i infobrev nr. 1 (primo marts 2021).

Mødested på kort

Indlæser…