Mallorca – vandring i og omkring Tramuntana bjergene “AFLYST PGA COVID-19”

Denne vandretur tager os til Mallorcas nordvest-kyst. Mallorcas natur spænder fra vilde uberørte bjergsider til frugtbare opdyrkede dale med appelsiner, citroner og oliventræer. På vandringerne oplever vi utrolige panoramaer over Middelhavet og betages af det lokale liv, befolkningen, kulturen og maden. 

Teknisk rejsearrangør Vagabond Tours. 
Rejsegarantifonden nr. 1642
Vagabond Tours guide: Kirsten Brandt, 23981917, mail: ki6akwb@gmail.com

Pris. kr.10.500,-. Tillæg for enkeltværelse kr. 2050,-.


Vi oplever byerne Valldemossa, Biniaraix og Deiá, besøger en økologisk appelsinplantage og smager det friskpressede juice og nyder vandringerne med udsigter over havet og det krystalblå hav.

Vandreturene rundt i den mallorcinske natur kombinerer vi med behagelige omgivelser på vores hotel. Du kan give helt slip på dagligdagen og de hjemlige pligter og opleve en naturlig afstresning og finde ind til din indre ro og balance.  

På turen har vi base på et dejligt 3-stjernet hotel i byen Puerto de Sóller, en lille fiskerby som ligger i smukke bjergegne på øens nordvestkyst med klippekyster, romantiske bugter og appelsinplantager.

  • Nyd de imponerende panorama-udsigter over det azurblå Middelhav, klippekyster, romantiske bugter og appelsinplantager.
  • Lette vandreture ved Valldemossa, Biniaraix og Deiá og Fornalutx.
  • Fast base på 3-stjernet hotel i fiskerbyen Puerto de Sóller lige ud til kysten.
  • Smag på de mallorcinske specialiteter f.eks. "frito" eller "tumbet".
  • Fridag med mulighed for at tage på opdagelse rundt på øen, taget toget til Palma eller blot slappe af på hotellet.

 


Mødested på kort

Indlæser…