Maritime vandringer i smukke kuperede Odsherred – Tilmelding og betaling

3 vandredage med besøg på bl.a. Oddens Bryghus, Ordrup Næs og Nekselø. Overnatning på stemningsfyldte Hotel Højbysø med lækker forplejning.

Turbeskrivelse: Tre dages maritime vandringer på i alt ca. 40 km. i smukke kuperede Odsherred. Vi vandrer med fantastiske udsigter langs havet ved Kattegat, Sejerø- og Nekselø Bugt ad sand-, sten-, skrænt-, og strandengstier, langs søer, i sommerhus- og skovområder, havne- og småbysmiljøer. Derudover tager vi til rundvisning og ølsmagning på Odden Bryghus og sejler til vandretur på Nekselø. 

Vi overnatter på Højby Sø Hotel (www.hotelhoejbysoe.dk) som byder på lækker forplejning og hyggelig badeferiestemning. Hotellet ligger i naturskønt område, hvor vi efter en god dags vandring, kan slappe af og evt. nyde en forfriskning, inden vi sætter os til et dejligt og velfortjent middagsbord.

Første dag. Ankomst og velkomst på hotellet kl. 9.30, hvor bagagen kan opbevares til vi får vores værelser senere på dagen. Medbring selv madpakke og drikkevarer til frokosten på dagens første vandretur, som er på ca. 12 km. Vi starter med at tage bussen til Havnebyen på Sjællands Odde, går langs Kattegatkysten op til den røde kirke, som vi kigger nærmere på. Herfra fortsætter vi over til Sejerø Bugten, hvor vi går på og langs stranden og gennem sommerhusområdet til Odden Bryghus, som byder på rundvisning og ølsmagning, inden vi tager bussen tilbage til hotellet. Efter værelsescheck in og fællesspisning kl. 18.30, er der mulighed for at gå med på en lille aftentur ved Højby søerne og/eller hyggesnakke i hotellets dagligstue. 

Anden dag: Fra kl. 7.30 morgenmad, smør-selv madpakke og påfyldning af kaffe/the på jeres medbragte termokande til dagens vandretur, som er på ca. 16 km. Omkring kl. 9.00 kører vi så vidt muligt i privatbiler eller med offentlig transport til Ordrup Næs, hvor vi går en meget smuk kystvandretur i delvist kuperet terræn, langs sten- og sandstrand med fantastiske udsigter, i sommerhus- og skovområder. Efter rundvandreturen er der mulighed for at holde en ispause eller lignende, hvorefter vi kører tilbage til hotellet. Kl. 18 byder vi på en appetitvækker i det fri, inden vi mødes til fællesspisning i restauranten kl.18.30. Derefter er der mulighed for hyggesnak mv. i dagligstuen.

Tredje dag: Fra kl. 7.30 morgenmad, smør-selv madpakker og påfyldning af kaffe/the inden dagens vandretur, som er på ca. 10 km. Check ud og mulighed for bagageopbevaring på hotellet. Afgang ca. kl. 9.30, hvor vi så vidt muligt kører i privatbiler eller med offentlig transport til Havnsø. Herfra sejler vi til Nekselø for at vandre på den smukke kuperede ø i Sejerøbugten, nyder vores medbragte frokost, roen og havnelivet. Efter sejlturen retur til Havnsø siger vi tak for denne gang og kører direkte hjem eller via hotellet (hvor vi ankommer seneste kl. 18.00) med dem, der evt. skal hente bagage og med toget hjem fra Højby station.

Alle 3 dage er der god tid til pauser og fordybelse undervejs. Og der vil være mulighed for at havbade for dem, der har lyst til det.

Vi tager forbehold for hensigtsmæssige justeringer af programmet. 

Transport til og fra hotellet er på egen hånd. Der er togafgang fra København hver time med skift på Holbæk St. til Højby Sj. St. Hotellet ligger tæt på stationen. Der er rigelig og gratis bilparkering på stedet. 

Der vil blive udsendt mail til deltagerne med detaljerede oplysninger om turen ca. 14 dage før vandreferien starter.

Daglig gennemsnitlig turlængde: Tre dagsture på hhv. ca. 14, 16 og 10 km

Sværhedsgrad: Middelsvært og delvist kuperet terræn

Udrejsedato og -sted: 17.06.2022 kl. 09:30 Hotel HøjbySø, Ellingebjergvej 1, 4573 Højby

Hjemrejsedato: 19.06.2022 kl. 18:00 Hotel HøjbySø

Tilmeldingsfrist: Fra d. 10.03.2022 kl. 18:00 t.o.m. d. 30.04.2022 kl. 23:59. Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nederst på siden og derefter følge skærmens anvisninger. 

Minimum antal deltagere: 18

Maksimum antal deltagere: 18

Pris i DKK pr. person: 2.200,00 kr. i delt db. værelse. Prisen skal betales ved tilmelding med Dankort eller Visa/Dankort. Prisen inkluderer 2 x morgenbuffet, 2 x smør-selv madpakke incl. påfyldning af kaffe/the på medbragt termokande, 2 x forret og hovedret til aftensmad og Bryghusbesøg og sejltur til og fra Nekselø. Ekskl. drikkevarer til aftensmaden mm., som skal købes på hotellet. Lokal offentlig transport ca. 100 kr. ved brug af rejsekort. Begrænset mulighed for enkeltværelse. Tillæg for evt. enkeltværelse: 300,00 kr., som ligeledes betales ved tilmeldingen. 

Turleder: Annette Bruun Tlf.nr. mobil 22140264 og Lisbeth Mehlbye  Tlf.nr. mobil 50530836

Medbring: Skridsikkert fodtøj, rejsekort, evt. mundbind og coronapas.

Bemærk venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside https://dvl.dk/koebenhavn/ 

og som desuden vises for din accept i forbindelse med din bestilling af rejsen.  

TILMELD

Type: -

Mødested på kort

Indlæser…