Marsken – Østers – Rømø

Kom med på skøn vandreferie hvor der er højt til himlen: Vadehavet med østers - Sort sol - vandring i marsken og på Rømø. Find yderligere information på vores hjemmeside: dvl.dk/sønderjylland.

Trøjborg slotsruin, foto: Peter Steg

Vi mødes kl. 11 ved Ballum kirke, – Vesterende 31B, 6261 Bredebro. På det tidspunkt er vandet væk og vi kører et lille stykke, – spiser vores medbragte madpakker og går derefter ud og henter de østers vi vil ha`.  Når vi har nok kører vi til slotsruinen Trøjborg og tilbereder og nyder vores østers sammen med et glas kold hvidvin og flutes. Vi kører derefter til Klægager, – tjekker ind og spiser tidlig aftensmad.  Og så er det afsted til Sort Sol.


Østers klar til at blive slugt, foto: Birte Steg

Lørdag kører vi fra Klægager kl. 9.00, – stiller vores biler ved kirken og så er der en skøn vandring – 21 km – i Marsken.  Der vil være mulighed for kun at gå ca. 10 km.  

Søndag nyder vi i ro og mag vores morgenmad – tjekker ud og kører til Rømø hvor vi går en tur i plantagen. Vi slutter denne skønne weekend af med kaffe på en udsøgt cafe.


Klitterne på Rømø, foto: Jytte

Turen koster 1450 Kr. og det er med ophold – fuld forplejning – østers tur og cafe på Rømø. Vi indlogeres i dobbelt værelser – ingen enkelt værelser. Beløbet bedes indbetalt på konto nr. 9570 – 11864503 senest 15. Marts. Tilmelding til Helga 21915792 senest samme dato. 

Turledere :  Jytte og Helga

Mødested på kort

Indlæser…