Nydelsestur med vandring i Geopark Odsherred og spisning i Det Vilde Køkken

Nydelsestur til Geopark Odsherred og Det Vilde Køkken. Vi kører i privatbiler til Martinus Center Klint. Lørdag vandrer vi 18 km i det geologisk spændende område ved Klint og får undervejs en nærmere beskrivelse af landskabet ved geolog Anette Petersen. I Det vilde Køkken får vi en weekendmenu samt brunch søndag. Søndagsturen på 7 km går omkring Nakke Skov og Slettemose. Pris: 1.500 kr. pr. person i delt db.vær. Kun for medlemmer. Tilmelding nødvendig via www.dvl.dk/koebenhavn/tilmeldingsture.

Turbeskrivelse:
Nydelsestur med vandring i Geopark Odsherred og spisning i Det Vilde Køkken. Vi mødes ved Valby Station, Lyshøjgårdsvej, med afgang kl. 17.30. Vi fordeler os i 3 privatbiler, arrangeret af turlederne og kører til Martinus Center Klint, hvor vi skal bo de næste 2 nætter i enkle 2-personers hytter ( leje af sengetøj er inkluderet). Toilet, bad og køkkenfaciliteter findes i særskilte bygninger. Der er sørget for aftensmad (tapas). Efter morgenmad lørdag vandrer vi 18 km i det geologisk spændende område ved Klint og får undervejs en nærmere beskrivelse af landskabet ved geolog Anette Petersen. Vi har bestilt bord til kl.18.30 hos Anna og Jørgen i Det vilde Køkken, der ligger i gåafstand fra centret. Her får vi weekendmenuen, der serveres som en symfoni af områdets specialiteter og i høj grad afspejler landskabet. Søndag morgen pakker vi sammen og starter med ”Smag på søndagen”-brunch i Det Vilde Køkken. Herefter kører vi til Nakke og indleder søndagsturen på ca. 7 km omkring Nakke Skov og Slettemose. Turen går hjemad omkring kl. 15.

Turlængde: ca. 18 km hhv. ca. 7 km

Sværhedsgrad: Vi vandrer i et let kuperet landskab med enkelte stigninger.

Udrejsedato og -sted: Valby Station ved Lyshøjgårdsvej, d. 20.09.2019 kl. 17.30.

Hjemrejsedato: Samme sted, d. 22.09.2019 kl. ca. 16.

Tilmeldingsfrist: Fra d. 10.07.19 kl. 18:00 t.o.m. d. 23.08.19. Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nedenfor og følge skærmens anvisninger.

Maksimale antal deltagere: 10

Minimum antal deltagere: 10

Pris i DKK: 1.500 kr. pr. person i delt db. vær. Kun for medlemmer. Prisen inkluderer transport, ophold & sengelinned samt alle måltider, men er eksklusiv drikkevarer lørdag aften. Der skal betales med Dankort eller VisaDankort ved bestilling af turen.

Turledere: Grethe Aagaard, tlf. 27124360, mail: grethe.aagaard@gmail.com, Aase Sveistrup, tlf. 22831335, mail: aasesvei@hotmail.com

Medbring: Medbring dagtursrygsæk, evt. termo, vandflaske, håndklæde, evt. lommelygte. Men begræns den medbragte bagage af hensyn til plads i bilerne.

Bemærk:
Bemærk venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside  https://dvl.dk/koebenhavn/

TILMELD

Mødested på kort

Indlæser…