Nye vandringer i smukke kuperede Odsherred

Tre nye vandringer i smukke kuperede Odsherred med unikke natur- og kulturoplevelser. Overnatning: Hotel Højbysø med badeferiestemning inkl. lækker forplejning. Tilmelding på dvl.dk.FULDTEGNET

Turbeskrivelse: 3 nye vandreture i det smukke kuperede Geopark Odsherred. Vi går langs vandet ved Kattegat, Sejerø Bugten, Hesselø Bugten og Isefjorden. Langs strande, strandstier, søer, i skovområder, havne og småby-miljøer, i Dragsholm-slots smukke park – og så skal vi til vinsmagning på Vejrhøj Vingård. Vi overnatter på Højby Sø Hotel (www.hotelhoejbysoe.dk) som byder på lækker forplejning og hyggelig badeferiestemning. Hotellet ligger i naturskønt område, hvor vi efter en god dags vandring, kan slappe af og nyde en forfriskning inden vi sætter os til et dejligt og velfortjent middagsbord. 

Første dag. Ankomst og velkomst på hotellet kl. 10, hvor bagagen kan opbevares til vi tjekker ind senere på dagen. Medbring selv madpakke og drikkevare til frokosten på turen, som er på ca. 14 km. Vi starter med at tage bussen til Lumsås. Herfra går vi forbi kirken til møllen, hvor vi nyder den fantastisk udsigt over Sejerø Bugten inden vi går ned til stranden. Vi fortsætter langs vandet mod nord til Ebbeløkke strand og går herefter over land til den anden side ved Hesselø Bugten og Kattegat. Herfra har man flot udsigt til vandet på begge sider. Vi går langs delvis stenet strand og ad strandstier gennem Sonnerup skov tilbage til Lumsås, hvor vi tager bussen til hotellet. Vi tjekker ind og gør os klar til en velkomstdrink og et dejligt måltid kl. 18.30 i den hyggelige restaurant. 

Anden dag: Fra kl. 7.30 morgenmad, smør-selv madpakke og påfyldning af kaffe/the på jeres medbragte termokande til dagen vandretur, som er på ca. 16 km. Omkring kl. 9.00 tager vi toget til Hørve station. Herfra går vi over markstier, langs kanaler og stier til Dragsholms smukke Rhododendron Park. Herefter ned til Sanddobberne strand, hvor vi går langs vandet og ad en kuperet skovsti op til Vejrhøjs 113 meter over havet med fantastisk udsigt til Nekselø Bugt og et smukt afvekslende landskab. Når vi har nydt udsigten, fortsætter vi ned igennem et skovområde til Vejrhøj Vingård, hvor der vil være vinsmagning. Herfra skal vi med offentlig transport tilbage til hotellet, hvor middagen serveres kl. 18.30. 

Tredje dag: Fra kl. 7.30 morgenmad, smør-selv madpakker og påfyldning af kaffe/the inden dagens vandretur, som er på ca. 14 km. Check ud og mulighed for bagageopbevaring på hotellet. Afgang ca. kl. 9.30, hvor vi tager toget til Nykøbing station. Herfra vandrer vi igennem byen og ned til havnen, videre op til Anneberg med en fantastisk udsigt til Isefjorden. Derefter går turen over Syvhøje, som er 6 høje (den 7 blev sløjfet i ca. 1824) mellem Højby og Nykøbing. Vi fortsætter herfra til Næsholm borgruin og via søerne retur til Hotel Højbysø med ankomst senest kl. 18.00. Her siger vi tak for denne gang og på gensyn.

Alle 3 dage er der god tid til pauser og fordybelse undervejs. Og der vil være mulighed for at havbade for dem der har lyst til det.

Vi tager forbehold for hensigtsmæssige justeringer af programmet.

Transport til og fra hotellet er på egen hånd. Der er togafgang fra København hver time med skift på Holbæk st til Højby sj st. Hotellet ligger tæt på stationen. For dem der kommer i bil, er der rigeligt med gratis parkering på stedet.

Der vil blive udsendt mail til deltagerne med praktiske oplysninger ca. 14 dage før miniferien starter.

Tilmelding frem til d. 31.8.2021.

Daglig gennemsnitlig turlængde: Tre ture på hhv. ca. 14, 16 og 14 km

Sværhedsgrad: Middelsvært og delvist kuperet terræn

Udrejsedato og -sted: 01.10.2021 kl. 10:00 – Hotel HøjbySø Ellingebjergvej 1 4573 Højby 

Hjemrejsedato: 03.10.2021 senest kl. 18:00 – samme sted.

Tilmeldingsfrist: Fra d. 10.07.2021 kl. 18:00 t.o.m. d. 31.08.2021 kl. 23:59 Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nederst på siden og derefter følge skærmens anvisninger. 

Minimum antal deltagere: 18

Maksimum antal deltagere: 18

Pris i DKK pr. person: 1.900,00 kr. i delt db. værelse. Tillæg for enkeltværelse 300,00 kr. som ligeledes betales ved tilmeldingen efter først til mølle princip. Prisen inkluderer: 2 x morgenbuffet, 2 x smør-selv madpakke incl. påfyldning af medbragt termokande med the/kaffe, 2 x 2 retters aftensmad, Prisen inkludere ikke drikkevarer til aftensmaden, som skal  købes på hotellet. Lokal offentlig transport ca. 100 kr. ved brug af rejsekort. Prisen skal betales ved tilmelding med Dankort eller Visa/Dankort. 

Turleder: Annette Bruun Tlf.nr. 22140264 og Lisbeth Mehlbye Tlf.nr. 50530836

Medbring: Skridsikkert fodtøj, rejsekort og evt. mundbind

Bemærk: venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside https://dvl.dk/koebenhavn/ og som desuden vises for din accept i forbindelse med din bestilling af rejsen. Ture af en, to eller tre dages varighed er omfattet af Handelsbetingelsernes punkt 1 og 2. Ture i Danmark med mere end 2 overnatninger er omfattet af Handelsbetingelsernes punkt 1 og 3. Ture til udlandet med mere end 2 overnatninger er omfattet af Handelsbetingelsernes punkt 1 og 4.  

TILMELD

Mødested på kort

Indlæser…