Nymindegab og Vesterhavet – UDSOLGT

På opfordring tager vi for 7. gang til denne skønne naturperle. Vi bor på Nymindegab Kro, hvor vi fra Restauranten kan se ud over det sydligste af Ringkøbing Fjord og klitrækken mod nord. Vi vil tage os tid til at vandre i den fine natur, og det er godt for sjæl og krop. Dagsprogram ligger på dvl.dk, vandreferie. Tilmelding senest 10. februar 2021 til Jette Nørby Petersen, mail: vandsjov@outlook.dk. 

Onsdag morgen mødes vi ved Roskilde Station, hvor vi med samkørsel tager mod Knudshoved Rasteplads, hvor vi nyder vores medbragte rundstykker til egne termokander kaffe/te. Derfra fortsætter vi til Åtte Bjerge i Sønderjylland, hvor vi får pulsen lidt op på en kortere vandretur. Efter et par kilometer er vi i Foldingbro og den gamle grænse ved Kongeåen, hvor vi finder et sted at tænke over historien og nyde vores medbragte madpakker. Herfra til Kroen, hvor vi bliver indlogeret og senere går en tur omkring Vesterhavet før aftensmaden.

Torsdag skal vi en herlig vandretur sydpå gennem klitplantagen til Houtrup Strand og langs indsøer og strand tilbage. Ca 16 km

Fredag kører vi over Skjern Enge mod Dejbjerg, hvor vi vandrer en tur af Rakkerstien over heden til Bundsbæk Mølle. Turleder fortæller om rakkernes kummerlige tilværelse, og vi ser området, hvor de sidste engang boede til midt i 1900-tallet. Ca 8 km. Vi kører en tur til hyggelige Ringkøbing, og derefter kører bilerne hjemad efter eget ønske. Evt via Hvide Sande og lidt indkøb og kig over havet og havnen.

Lørdag efter morgenbuffet og madpakkesmøring har vi tid til at sige farvel til området. Vi pakker bilerne og svinger en tur omkring Tipperne og fuglelivet før turen går mod Sjælland. Vi gør dog et madpakkestop ved Hindsgavl og Dyrehaven der.

Rejsen foregår ved samkørsel, så oplys gerne ved tilmelding, om du har mulighed for at lægge bil til. Vi afregner færrest mulige biler med 2 kr pr kørt kilometer.

Tilmelding senest 10. februar på vandsjov@outlook.dk.

Kroen ligger fantastisk ved Ringkøbing Fjord, og de serverer virkelig dejlig mad. Endvidere er der hver dag te/kaffe ad libitum indtil kl 18.Vi har booket både dobbelt- og enkeltværelser, og bestilt morgenmad, madpakke og 2 retters middag – dog 4 retter fredag aften. Første servering er onsdag aften, sidste er madpakke lørdag.

Pris for forplejning og transport, indkvartering i dobbeltværelse er kr 3.700 pr pers. I enkeltværelse kr 4.500

Ikke inkluderet er særlige drikkevarer og lommepenge samt madpakke ud onsdag.

Vel mødt til en luksusrejse.

Mødested på kort

Indlæser…