Nymindegab

Nok engang gentager vi denne dejlige ferie i afslappende og unik natur ved Vesterhavet. og igen skal vi bo på Nymindegab Kro, hvor vi nyder den smukke udsigt over det sydligste af Ringkøbing Fjord og klitrækkerne. Kroen laver den dejligste mad, og der er kaffe/te dagen igennem på kroen. Se program på dvl.dk. Prisen er 3.270 kr pr pers i dobbeltværelse.Vi lejer to 9 pers busser, så der er samkørsel fra Roskilde St., så oplys bopæl ved tilmelding. Tilmelding senest 1. februar til Jette, mail: vandsjov@outlook.dk

Vi kører onsdag morgen fra Roskilde, og rundstykker serveres ved Knudshoved Rasteplads til din medbragte termokande. Vi gør endnu et stop et sted på vejen, så vi er nok i Nymindegab omkring kl 14, og der er værelserne parate. Efter indlogering og en kop varmt, så tager vi en vandretur omkring Vesterhavet. Hjemme venter aftensmad og aftenhygge.

Torsdag vandrer vi sydover gennem klitplantagen og hjem langs indsøerne og havet. Længde ca 16 km.Har vi mere energi, så kører vi en tur til Hvide Sande før aftensmad.

Fredag er spændende, for vi kører til nedlagte Søby Brunkulslejer, hvor vi bliver vist rundt på den tidligere farligste arbejdsplads i Danmark. Vi ser, hvordan de boede – nærmest en lille by – og vi bliver kørt ud i området, hvor vi vandrer med guide. For der kan være kvivsand, og vi skal alle godt hjem igen. Tur ca 12 km.

Lørdag efter morgenmad går vi en sidste lille tur om efehusene og vi kører ind omkring Tipperne, hvor der sidste år var et væld af fugle, især gæs. Vi gør et pitstop i Middelfart, hvor vi går en tur og nyder vores madpakke, som vi smører på Kroen.

Vi bliver indlogeret på dobbeltværelser, men der er mulighed for enkeltværelse mod ekstrabetaling kr 300 pr pers på nat. 

Vi regner med max 18 personer på turen, for så kan vi få vores egen spisestue på Kroen, og der er skøn udsigt til to sider. Det er et unikt stykke af Danmark, og det er derfor 5. gang, at vi tager afsted. Så skal du have dine batterier ladet op med frisk luft og gang i benene, så kom med.

Prisen er kr 3.270 pr pers i dobbeltværelse, og dækker fuld kost og logi, transport fra Roskilde og alle udflugter, inkl Søby. Prisen dækker ikke drikkevarer, som købes på stedet i enten bar eller restaurant.

Tilmelding senest 1. februar til Jette, mail: vandsjov@outlook.dk. Oplys bopæl ved tilmelding pga samkørsel, og oplys gerne, hvis køkkenet på Kroen skal tage særlige hensyn. 

Mødested på kort