Nymindegab

Skønne vandredage ved Vesterhavet i den unikke natur venter. Vi bor på Nymindegab Kro med dejlig mad og skøn udsigt. Tilmelding på vandsjov@outlook.dk fra 10.11.2023 og senest 1-2. 2024,

En dejlig og sund vandreferie venter, når vi igen drager mod Vestjylland onsdag morgen. Vi gør et stop i Kolding, hvor vi strækker benene og spiser vores medbragte madpakke. Vel ankommet til Nymindegab Kro ca kl 14 får vi vores værelser. Efter en kop kaffe eller te fra automaten (fri til kl 18), så vandrer vi en tur, hvor vi mærker Vesterhavet og ser den skønne omegn.

Efter aftensmaden er der fri til …..

Torsdag efter morgenmad og madpakkesmøring vandrer vi sydpå gennem klitplantagen til Houstrup Strand. Hjem via strand, indsøer eller plantage (afhængig af vind og vejr). Er der personlige ønsker kan turen afkortes, og man kan selv finde hjem, for Kroen er fuldt synlig fra baglandet.

Fredag efter morgenmad og madpakke smøring kører vi via Bork og Skjern å til Ringkøbing, hvor vi ser os omkring og får alenetid, inden vi samles igen og fortsætter til Søndervig og vandretur.

Lørdag efter morgenmad og madpakkesmøring siger vi farvel for denne gang og kører til Tipperne, hvor en kikkert kan være velkommen. Stræk ben frokostpause i Middelfart og hjemme i Roskilde ca kl 16.

Rejsen foregår i 9-pers bus eller samkøring i private biler. Så oplys ved tilmelding, om du kan lægge bil til. Kørepenge og bropenge betales.

Rejsen gennemføres med max 20 personer, for så får vi eget rum til aftensmaden. Og der er vinduer til to sider med den skønneste udsigt.

Pris i dobbeltværelse: kr 4.425. Pris i enkeltværelse kr 5.765. Vi samler de, der ønsker dobbeltværelse, men mangler en makker.

Prisen dækker: Ophold med helpension fra onsdag aften til lørdag middag. Transport ud og hjem plus udflugter.

Prisen dækker ikke: Særlige drikkevarer og lommepenge

#### Oplys ved tilmelding til Jette på mail: vandsjov@outlook.dk dit ønske om værelse (enkelt eller dobbelt) samt evt køremulighed samt også evt hensyn/overfølsomhed til kost.

Velkommen til. Vi glæder os til at se dig.

Mødested på kort

Indlæser…