Østers – Marsken – Marsk Tårnet – Rømø – UDSOLGT

Vandreweekend på Klægager med fuld forplejning . Østers plukning - Sort sol - vandretur i marsken - Marsk Tårnet - afslutning på Rømø.

Turen koster 2400 Kr. Depositum 300 Kr. betales ved tilmelding, resten betales senest den 4. april 2022. Man er tilmeldt når depositum er betalt.

Ballum Enge, foto: Birte Steg

Lærken triller – solen skinner – brede vidder og så er der højt til loftet.

Jytte og jeg vil gerne invitere jer med på denne skønne vandre weekend : Østers – Sort sol – Marsken – Marsk Tårnet – Rømø.

Klægager, Digegrevens gård, foto: Birte Steg

Vi skal bo på Klægager, Digegrevens gård. For få år siden udnævnt til Danmarks flotteste bondegård. På Klægager er der 7 værelser . Når de er fyldt op indkvarteres der på henholdsvis Marskgården og Knagsgård, – to B&B som ligger lige i nærheden. Der indkvarteres i dobbelt værelser og 2- og 3- sengs værelser. Alle måltider indtages på Klægager.

Fredag mødes vi ved Ballum kirke og derfra kører vi ud og plukker østers som vi tilbereder og spiser på Trøjborg Slotsruin. Er man ikke blevet helt mæt i østers så har Jytte og jeg sandwich med .

Østers, foto: Peter Steg

Sidst på eftermiddagen kører vi til vores respektive overnatningssteder – bliver indkvarteret og spiser tidlig aftensmad. Efter aftensmaden kører vi ud og håber på en flot omgang Sort Sol. Vi slutter dagen af med en kop kaffe / te på Klægager.

Lørdag mødes vi ved Ballum kirke – besøger kirken og kirkegården og derefter begynder dagens vandring som er på 21 km. Der vil være mulighed for at afkorte turen til 10 km. Vi aftaler fredag aften hvem der vil vandre 10 km og det køres der biler ud efter lørdag morgen . Om aftenen middag på Klægager hvor aftenens vært fortæller.

Efter morgenmaden søndag kører vi til Marsk Tårnet , tager de 146 trin op og beundrer den storslåede udsigt og derefter de 131 trin ned. Vi fortsætter til Rømø og vandrer en dejlig tur i klitplantagen. Der bliver også mulighed for at se den flotte Sct. Clemens kirke.

Vi slutter denne oplevelsesrige weekend på en spændende cafe.

Pris for ophold med fuld forplejning 2400 Kr. – eksklusiv drikkevarer. Købes på stedet.

Bindende tilmelding med betaling af depositum 300 Kr. på konto 9570 4731047391. Man er først tilmeldt når depositum er betalt. Depositum refunderes ikke.

Restbeløb betales senest 4. April 2022.

Vi glæder os til at se jer. Hilsen fra Jytte og Helga

Mødested på kort

Indlæser…