AFLYST Påsketur Mols Bjerge – 137 m

Danhostel Ebeltoft er base for påskens vandreture i nationalpark Mols Bjerge. Vi skal hovedsagelig gå på Mols Bjerge-stien, som er en ny sammenhængende vandrerute på 60 km, der blev indviet i maj 2019. Af ”bjerge” kan nævnes Agri Bavnehøj (137m) og Trehøje (127 m). Terrænet er meget varieret og til tider meget kuperet. Se mere på https://dvl.dk/koebenhavn/tilmeldingsture/. Pris pr. person i delt db. vær. 4.100 kr., enkeltværelsestillæg 775 kr. (begrænset antal). Kun for medlemmer. Tilmelding nødvendig via www.dvl.dk/koebenhavn/tilmeldingsture.

Da turen er aflyst, får deltagerne deres penge tilbage
 

Turbeskrivelse:

Danhostel Ebeltoft (også kaldet ”Toppen af Ebeltoft”) er base for påskens vandreture i nationalpark Mols Bjerge, som er med i Danmarks nye naturkanon Vi skal hovedsagelig gå på Mols Bjerge-stien, som er en ny sammenhængende vandrerute på 60 km, der blev indviet i maj 2019. Stien starter ved Kalø Vig og ender i Ebeltoft. Af ”bjerge” kan nævnes Agri Bavnehøj (137m) og Trehøje (127 m).

Terrænet er meget varieret og til tider meget kuperet. Underlaget er også meget varieret og spænder fra skovveje, markveje til små trampestier, som til tider er græsbevoksede. Derfor kan vandtæt fodtøj anbefales. De angivne dagsetaper angivet i km kan til tider godt føles længere på grund af det kuperede terræn.

Vi har vores egen bus med, hvilket gør det nemt at komme ud til startstederne og hjem fra slutstederne.

Se dagsprogram HER. Der tages forbehold for ændringer grundet vejrlig eller lign.           

Turen er kun for medlemmer af DVL.

Daglig gennemsnitlig turlængde: Mellem 12 og 19 km om dagen ( i alt 76 km)

Sværhedsgrad: Moderat. Til tider hård på grund af kuperet terræn.

Udrejsedato og -sted: Den 9.04.20 kl. 7:30 fra Sjælør station. Mulighed for påstigning på Fredericia banegård kl. 10:30 og på Århus rutebilstation kl. 12:00.

Hjemrejsedato: Den 13.04.20 med forventet ankomst til Sjælør Station ca. kl. 21. Mulighed for afsætning på Århus rutebilstation og Fredericia banegård.

Tilmeldingsfrist: Tilmelding kan ske fra den 10.12.19 kl. 18:00 t.o.m. den 28.01.20. Betaling skal ske samtidig med bookingen, og der skal betales med Dankort eller Visa/Dankort. Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nedenfor og følge skærmens anvisninger.

(Har du brug for hjælp til at komme ind på tilmeldingsystemet, kan du kontakte Kirsten Jensen, tlf. 2243 0451 frem t.o.m. den 15. dec. 2019, herefter kontaktes hotline for tilmeldingsystemet. Kontaktmail findes nederst på Københavns afdelings hjemmeside under DVL.dk og findes også under www.dvl.dk/koebenhavn/tilmeldingsture).

Maksimale antal deltagere: 38

Minimum antal deltagere: 32

Pris i DKK: 4.100 kr. i delt db. værelse. Enkeltværelsestillæg: 775 kr. Der er reserveret 14 enkeltværelser, som kan bestilles efter først-til-mølle-princippet.

Såfremt der bookes mere end 14 enkeltværelser på tilmeldingsstartdatoen (10. december 2019), vil vi prøve at få ekstra værelser. Lykkes det ikke, så vil enkeltværelserne gå til de første 14, og øvrige vil blive spurgt, om man ønsker at fastholde turen, selv om man ikke kan få enkeltværelse. Ønsker man ikke det, vil pengene blive refunderet.

Turens pris dækker transport, indkvartering i dobbeltværelser med bad og toilet samt sengelinned og håndklæde og alle måltider fra torsdag aften til og med frokostmadpakke mandag. Prisen inkluderer ikke drikkevarer til frokost og aftensmaden.

Turleder: Ole Andersen og Gunhild Madsen, tlf: 26 66 72 26, mail: madsengunhild@gmail.com.

Medbring: Medbring dagstursrygsæk.

Bemærk:

Bemærk venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside https://dvl.dk/koebenhavn .

AFLYST deltagerne får sendt pengene retur

Type: Topture

Mødested på kort

Indlæser…