Pilgrimsvandring på Camino del Norte på de unikke luksushoteller – AFLYST

Parador er luksushoteller i Spanien, men på den unikke facon. Paradores er luksuriøse hoteller indrettet i gamle slotte, herregårde, klostre, rådhuse eller noget helt femte fra fordums tid. 

Dato: søndag 26. maj – torsdag 6. juni 2019 


Det første parador hotel åbnede i 1928, og formålet var dengang og i dag dels at bevare de gamle bygninger, dels at udbygge turismen ved at give gæsterne mulighed for at opleve den historie, der hører til den enkelte parador, hvad enten den handler om den spanske borgerkrig, maurertiden eller tidligere tiders kongelige eskapader. I luksuriøse omgivelser, der kan leve op til den moderne hotelgæsts krav – og mere til – men med respekt for den oprindelige stil og atmosfære.Paradorerne ligger ofte væk fra den turistmæssige motorvej og i smukke omgivelser. 

Vi vandrer og kører i bus ca. 530 km på Camino del Norte fra Limpias til Santiago de Compostela. På de daglige vandringer er havet, de Cantabriske bjerge, Asturien og Galiciens landskab vores udsigt.Vi vandrer overvejende i et let bølget landskab, på udvalgte strækninger. Vi har følgebus med på hele ruten. 

Dagsprogram (klik her)

Tilmeldingsskema (klik her)

Oversigt over daglige vandringer (klik her)

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug (klik her)

Mødested på kort