Pyrenées Orientales – qigong og vandring AFLYST

Oplev Pyrenæernes fantastiske natur i købmænds og hyrders fodspor. Vi kommer tæt på naturen med unik flora og fauna. Vi får indblik i katalansk kultur og styrker samtidig krop og sjæl med qigong, således vi kan rumme og nyde det hele. 8 dage, hvor du oplever, lever og nyder livet. Sværhedsgrad 2. Nærmere om tidspunkter og mødested fås hos turleder. Teknisk arrangør Bering Rejser

:

Pyrenæerne har det hele! Vidunderlige variationer i landskabet, der er stejle bjerge, flade bjerge, rigt dyreliv, dejligt klima og udsøgt catalansk mad. Vi vil vise dig noget af den mangfoldighed naturparken Pyrenées Orientales byder på, og udnytte den fantastiske natur og storslåede udsigter til at fordybe os i qigong og vandring.

På denne rejse vil du, både blive udfordret og beriget. Kombinationen af qigong og vandring gør oplevelserne mere intense. Det hele kræver dit nærvær, dine sanser bliver vækket og naturen hjælper dig til unik indsigt og udsigt. Jeg rejser kun med små hold, maks. 10 deltagere, så der er masser af mulighed for at få individuel sparing omkring qigong. Vores vandringer er koncentreret til området omkring byen Nyer, hvor vi bor, og begrænser dermed transporttiden.

Vi vandrer igennem slugter skabt af smeltevandet i istiden og nyder de åbne vidder med det lange kig og højt til himlen. Du kommer til at gå ad små smalle bjergstier, og der er steder, hvor du skal klatre over klippeblokke. Vi dyrker qigong undervejs i bjergene, men også i den smukke kampestenssal på slottet i Nyer. I det hele taget har jeg sammensat et program der inspirerer både krop og sjæl, således at du kommer tilbage med fyldte batterier og forhåbentligt som den allerbedste udgave af dig selv.

Indkvartering
Vi skal bo i byen Nyer. Byen ligger 70 km vest for Perpignan i departementet Pyrenees Orientales, i 721 meters højde. Byen har ca. 100 indbyggere, og lejlighederne ligger i to kampestenshuse på kirkepladsen med udsigt over floden Mantêt. I hvert hus findes toiletter og badefaciliteter samt vaskemaskine. Under opholdet spiser morgenmad sammen i den ene lejlighed, og her kan du også lave en kop te eller kaffe, når du har lyst. I floden er det muligt at bade, så husk dit badetøj. Der findes ingen købmand eller cafe i Nyer, men på slottet, som ligger midt i byen, er det muligt at sidde på deres store terrasse og nyde enten en is, et glas vin eller en kold øl. Nærmeste wifi, som er gratis, er i baren i byen Olette, som ligger ca. 3 km. fra Nyer.

Forplejning
Morgenmaden spiser vi sammen i lejlighedernes fælleskøkken. Morgenmaden består af hjemmebragt brød fra bageren i Olette, ost, skinke, yoghurt, musli, frisk frugt og grønsager. Frokosten tager vi med op i bjergene. Det kan enten være en sandwich eller salat fra slottets køkken. Hver aften går vi på slottet og spiser. Der bliver serveret en catalansk 3-retters menu med vin til. Er du vegetar, bedes du gøre opmærksom på dette, så sørger vi for det.

Program og tilmelding direkte til Bering Rejser

Prisen er kr 7.997,- pr. person og indkluderer:

o Kildevand og kaffe, te ad libitum
o 7 nætter i delt dobbeltværelse, mulighed for tilkøb af enkeltværelse (1000kr) – tilmelder du dig alene, men i dobbeltværelse, må du påregne at betale gebyret for enkeltværelse, såfremt ingen andre tilmeldte vil dele værelse med dig.
o Fuld pension (inklusiv 2 glas vin til middagen)
o Transport til/fra Barcelona lufthavn på nærmere angivet tidspunkt
o min. 1,5 timers qigong dagligt med Jan Martinussen eller Merethe Svahn, begge certificerede qigonginstruktører
o Entre til udendørs termisk bad, Bain St. Thomas
o 6 heldags- eller halvdagsvandringer i nationalpark med lokalkendt, dansktalende guide
o Sengelinned og håndklæder
o Dette er en pakkerejse og er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven – se hvilke fordele det medfører for dig – klik her

Ikke inkluderet:
o Flyrejse til Barcelona
o Rejseforsikring: Det er et krav, at du har en rejseforsikring for at tage på denne rejse
o Afbestillingsforsikring
o Forplejning på ankomstdag (indtil middagen)
o lommepenge

Har du spørgsmål, så skriv eller ring endelig til Merethe – infomerethe@gmail.com og 5158 8906.

Mødested på kort