Snesko-vandreferie i Pyrenæerne – AFLYST

AFLYST

Arrangør: Roskilde Afd. Langt væk fra skiløjpernes hurlumhej tilbyder vi dig en enestående chance for at opleve den vilde natur. Vi udforsker bjergene og dyrelivet langt væk fra præparerede stier med erfarne guider, der ser det som deres opgave at formidle vinterens flora og fauna i bjergene og i områder. Vandringerne er ikke strabadserende. Vi har tid til at se det magiske vintervildnis, som for mange af os er ukendt. Vi vil se dyr og fugle og få et indblik i deres liv. Vi besøger skove, sneklædte sletter og kommer op på et par let tilgængelige tinder for at nyde panoramaerne.

Turene på den franske side vil være meget afvekslende og en enkelt dag går turen til et afsidesliggende herberg, hvis vejret tillader måske i Andorra eller Spanien. Målet er at opleve en uovertruffen natur og at overnatte en enkelt nat og opleve hvordan det var at "rejse" i fordums tider.

Vandringerne er ikke meget udfordrende, fordi vi vandrer langsomt, så vi ikke bliver for svedige og derefter afkøles, men for at få det fulde udbytte skal man skal være vant til at vandre 5 timer dagligt med en dagrygsæk på ryggen.

Lyder dette som et eventyr, du vil deltage I, så forhåndstilmeld dig allerede nu. På grund af corona-erfaringerne, vurderer endeligt om turen gennemføres eller ej til 1. oktober. Derefter vil tilmeldingen være bindende og I skal betale depositum på 3000. Derudover booker vi flybilletterne, der betales individuelt med mastercard, således vi er sikre på at få vores penge retur, hvis flyselskabet går konkurs. 

Du følges med mig eller møder mig i Barcelona den 23/1 om eftermiddagen (præcist tidspunkt for pick up kommer senere) og sammen køres vi til Mouli del Riu, Møllen ved floden, i den lille bjerglandsby Saint Pierre dels Forcats, hvor vi indkvarteres i dobbeltværelser med bad/toilet (er man ikke par, får man dobbeltværelse med 2 separate senge. Max deltagere er 10 personer, men turen gennemføres med 6 deltagere. Du afleveres i Barcelona 30. januar (nøjagtigt tidspunkt oplyses senere). Der er forskellige muligheder for fly, og det kan være, at du har lyst til et par dage i Barcelona enten før eller efter rejsen, så du får en god pris?

Prisen for opholdet i delt dobbeltværelse er 8995 kr. og inkluderer:

 1. Transfer til/fra hotel Mouli del Riu/Barcelona lufthavn
 2. Ophold i delt dobbeltværelse med bad/toilet og engelsktalende værtspar, Ian & Angela, www.altitudeadventure.com
 3. Leje af snesko/stave
 4. Lokal transport til/fra turstart
 5. Overnatning på herberg, inkl. forplejning
 6. Fuld forplejning (morgen, middag, aften) med drikkevarer
 7. 5 guidede vandringer med engelsktalende og dansktalende guider
 8. 1 dag i varmekilder (entre for egen regning)
 9. 24/7 adgang til lokalkendt dansk turleder, Merethe Svahn Hansen
 10. Opholdet er garanteret af international rejsegarantifond

Ikke inkluderet:

 1. Flyrejsen (Vueling/Norwegian) prisen plejer at ligge under 2-2500 kr.
 2. Drikkevarer, snacks mv. på bar/café udenfor hotellet
 3. Entre til varme kilder

OBS, OBS – HVIS DU TILMELDER DIG ALENE, OG DER IKKE ER EN AF SAMME KØN, DU KAN DELE VÆRELSE MED, MÅ DU FORBEREDE DIG PÅ ET GEBYR FOR ENKELTVÆRELSE PÅ 1500 KR.

Link til billeder fra snetur. – https://photos.app.goo.gl/2oQ4ELWCPA4bvCRE8

Mødested på kort

Indlæser…