Thy Nationalpark: tre vandreture i nationalparken FULDTEGNET

FULDTEGNET På denne weekendtur skal vi vandre i Thy Nationalpark, Danmarks største vildmark. Tilmelding inden april 2022.

Området dækker 244 km2 og består af et klithede landskab, der kun findes få steder i Europa. Området blev fredet i 2008.

Vi skal vandre på tre forskellige ruter, der tilsammen giver et godt indtryk af Thy Nationalpark. Vi skal vandre i plantager, klitter, lyng og mellem søer. Vi skal gå i den nordlige del af nationalparken, den sydlige og i midten.

På turen bor vi på Stenbjerg Kro, hvor vi skal bo på to-mandsværelser – med enkelt senge. Fredag og lørdag er der en 2- retters aftenmenu. Lørdag og søndag er der morgenmenu og frokostmadpakker. Drikkevarer er for egen regning.

Fredag går turen rundt i landskabet omkring Stenbjerg, ca. 15 km.

Lørdag tager vi sydpå til Lodbjerg fyr og på turen kommer vi både ind i plantagen og ned på stranden. Turen vil være mindst 15 km.

Søndag går vi først en kort tur ved Bøgsted Rende og derefter den nordlige tur i Vilsbøl plantage mellem Vandet sø og Nors Sø. Dagens ture er 15 km.

Yderligere information fås ved tilmeldingen, som først er gældende ved indbetaling af kr. 1600 til konto 4703-9111753854. Beløbet dækker overnatning og fuld forplejning inkl. madpakker jf. ovenstående.

Da Nationalpark Thy og Stenbjerg Kro er populære steder er sidste frist for tilmelding allerede 31/3 2022 til Nanna Floor Clausen, nannafloor@gmail.com / tlf.: 23278584.

Turen er kun for medlemmer af DVL. Der kan være maks. 16 deltagere og pladser tildeles efter ’først til mølle’ princippet.

Der tages forbehold for ændringer i turenes udformning og længde.

Mødested: Vi mødes ved Stenbjerg Kro kl. 11:30. Stenbjerg Kirkevej 21, 7752 Snedsted

Mødested på kort

Indlæser…