Trækstien Silkeborg – Randers – AFLYST

Turen er aflyst. Tilmeldte deltagere får nærmere besked.

Langs Gudenåen løber Trækstien som er 70 km lang.  Vandrestien varierer mellem trampe- og natursti, træ-sti på plankespang og grusvej. Vi vandrer i fem dage med fire overnatninger. Vi slutter turen i Randers med frokost. Max. deltagere: 21 - turen gennemføres vedr. min. 17. Pris kr 4525 omfatter ophold (dobbetv.) , forplejning samt bagagetransport. Tilmelding og betaling senest 1.april 2020. Se mere på dvl.dk/soenderjylland.

 

Foto: Trækstien hævet op på pæle.

Mandag den 15.juni til fredag den 19. juni 2020 vandrer vi på Trækstien langs Gudenåen. Vi starter i Silkeborg på Andetorvet, Ansvej 2B, kl 12. Vi vandrer første dag til Svostrup Kro som er en af de gamle Pramdragerkroer der fungerede som hvilested for Pramdragerne. Dagens vandring er på 13 km.

Tirsdag starter vores vandretur kl. 10. og går mod Kongensbro hvor vi overnatter på kroen. Undervejs besøger vi Tvilum Kirke. Dagens vandring er på 15 km.

På tredjedagen skal vi nå til Bjerringbro og undervejs besøger vi Tangeværket, som siden 1883 har produceret el  ved vandkraft. Vi starter dagen lidt tidligere fordi turen er på 20 km. I aften skal vi bo på bed and breadfast i Bjerringbro

Den fjerde dag går turen fra Bjerringbro til Langå. Det er en tur på 16 km. I Langå indkvarteres vi ligeledes på bed and breadfast. Vi spiser aftensmaden i Træ-tophuset.

Fredag den 19. juni skal vi nå til Randers. Det er en tur på 14 km. Vi passerer undervejs den gamle rustrøde jernbanebro fra 1862. Den er et bevaringsværdigt monument over jernbanens pionertid og pramfartens endeligt. Vi slutter turen med frokost ¨på Cafe Jens Otto i Randers. 

Max. deltagere: 21, – turen gennemføres ved min. 17 deltagere

Prisen, som omfatter ophold og fuld forplejning samt bagage transport er 4525.00 Kr.  Der indlogeres i dobbelt værelse 

Tilmelding og betaling senest 1. april 2020. 

Konto 9570 11864503, mrk. Trækstien 2020

Tilmelding på mail til turleder Helga Mikkelsen, helmamik@gmail.com

Mødested på kort

Indlæser…