Tyskland – Sensommer vandringer i Harzen

Nationalpark Harzen krydser hen over den tidligere grænse mellem DDR og Vesttyskland. Harzen rækker ind over to tyske delstater: Niedersachsen, Sachsen-Anhalt. Det er i disse to delstater vi opholder os og har de daglige vandringer. Harzen byder på store naturoplevelser med bløde bakker, stejle klipper og romantiske dale med rislende vandløb samt vegetationszoner med mange udrydningstruede arter.

Teknisk rejseudbyder Unitas Rejser.CVR:26543886. Rejsegarantifonden nr.128

Unitas Rejser guide: Kirsten Brandt, mobil:2398 1917: mail:ki6akwb@gmail.com

Turleder DVL; Gerda Weng, mobil:2364 7684, mail:gm-weng@mail.dk

Pris: 5.495,- kr.                                       

Infomøde: Mandag den 31.august kl. 19:00 på KUC, Ågade 27, 6000 Kolding

              

Wernigrode byder den besøgende indenfor i den historiske bymidte med det skæve hus, det mindste, det ældste, samt Rådhuset og torvepladsen. I Nationalpark Hartz ligger Nordtysklands højeste bjerg – Bloksbjerg (Brocken) 1142 m. I området er der gennem 1000 år udvundet sølv, kobber og andre værdifulde metaller som vi oplever på Bjergværks museet i Claushtal Zellerfeld. Nationalparken er et stort uberørt naturområde med enge, højmoser samt nye og gamle beplantninger. Kraterne fra minedriften omdannes til søer hvor planter og dyr beskyttes bedst muligt. På vandreturen bestiges Bloksbjerg og herfra er det muligt at kører med det gamle damplokomotiv – gennem det smukke landskab til Schierke, eller fortsætte ad vandreruten til vi møder bussen i Schierke.

På denne vandreferie har vi base på Hotel i Wernigrode, hvorfra der er en kort bustur til dagens vandrerute.

Wernigrode er berømt for sin historiske bymidte med restaurerede og farverige bindingsværkshuse. På ankomstdagen går vi en aftentur i den historiske bymidte.

Dagsprogram (klik her)

Tilmeldingsskema (klik her)

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug

Standardoplysningsskema-for-aftaler-om-pakkerejser – Bjert Busser APS

Mødested på kort

Indlæser…