Udsigt med indsigt – Vandring i Perus hvide bjerge

I det nordlige Peru, ligger Cordillera Blanca - Et af verdens smukkeste bjerområder, hvori det er muligt at deltage i en fascinerende, kombineret natur- og kulturrejse. 

Pris: 23.995 kr,-. Evt. enkeltværelse kr.2.495 ,-.

Se dagsprogram og tilmeldingsskema på dvl.dk

Her er vi omgivet af de høje gletsjerklædte bjerge, azurblå bjergsøer, rivende vandløb og et farverigt dyre- og planteliv. Det er en helt oplagt mulighed for dig, som vil have en enestående oplevelse i noget af verdes smukkeste natur.

Vandreturen, som foregår på gamle inkastier, er i sig selv en fantastisk oplevelse, hvor vi udfordres på krop og sjæl i det gamle inkarige med dets myter, ritualer og mystik, men vi stifter også bekendtskab med præinkakulturen Chavin og det pulserende byliv i Andesbjergene.

Trekket foregår i et behageligt tempo, og vi har æsler med til at bære bagagen, ligesom der bliver sørget for lejropsætning og fuld forplejning undervejs af den dygtige cuscinero og hans dedikerede hjælpere.

Der er således udsigt til rejse som sætter tilværelsen, som vi kender den, i perspektiv langt væk fra Internet, smartphones og Facebook.

Der planlægges desuden en frivillig forlængelse på tre dage til Cusco og Machu Picchu.

Dagsprogram (klik her)

Tilmeldingsskema (klik her)

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug (klik her)

Teknisk rejseudbyder Happy Lama Travel. CVR nr.30829247. Rejsegarantifonden nr.1940,
Happy Lama: lokal guide
Turleder DVL. Kirsten Brandt, mobil:2398 1917, mail:ki6akwb@gmail.com

Mødested på kort