Vandreferie for naturelskere i St. Johann in Tirol FULDTEGNET

Turen er FULDTEGNET. Kontakt turleder om evt. venteliste/restpladser.

Vi bor og vandrer i et af Østrigs smukkeste områder med betagende udsigter, brusende floder, fascinerende vandfald og autentiske små bjergrestauranter.

Vi skal vandre i "Wilder Kaiser" en betagende bjergkæde. Vi skal til Hohe Tauern – Østrigs største nationalpark.

Vandreruterne er særlig udvalgt som nogle af de bedste. Vi bor på et lækkert 4-stjernet hotel.

De fleste af vandreturene er i bjergene omkring St. Johann, så vi begrænser transporttiden. Området her er malerisk smukt uanset, hvor du kigger hen. Om det er på de charmerende og flotte blomster-udsmykkede huse eller på den imponerende natur, hvor der er grønt og frodigt.

Vandreturene går bl.a. gennem "Djævlegyden", hvor unge mænd engang måtte igennem om natten for at bestå manddoms-prøven, vi går på træbroer langs floden, vi skal også besøge en meget charmerende lille bjergby, der kun er snefri og dermed åben om sommeren. Her spiser vi frokost med udsigt til gletcheren ved Grossvenediger. Vi kan få et dyp i en bjergsø i 1854 m højde og nyde udsigten og stemningen fra en alpinhytte.

Vi bor i den meget idylliske by St. Johann i det bjergtagende Tyrol. Hotellet er danskejet. Et lækkert 4-Stjernet hotel med egen stor have med liggestole, fitnessrum og spa med sauna og pool. Hotellet ligger roligt og centralt i St. Johann i Tyrol. Vi bliver forkælet med ½ pension af god kvalitet.

Når man går i bjergene, er "tricket" at gå i et meget roligt tempo, når det går op ad. Det gør vi også på denne tur, så alle med en nogenlunde form kan være med. Der bliver også flere små pauser undervejs. Vi går på let tilgængelige vandrestier. Vandreturene er ikke så lange, så der bliver også tid til at nyde hotellets mange faciliteter og den charmerende by St. Johann, når vi er tilbage i løbet af eftermiddagen.

Ønsker du at springe en vandredag over, er der masser af andre ting at foretage sig i området.

Årstiden er et rigtig godt tidspunkt for vandring i Østrig. Det er fortsat sommerligt uden af være for varmt.

Turprisen indeholder:

Flytransport København-München t/r med Lufthansa, bustransfer fra lufthavn til hotel, 7 dages hotelophold med halvpension, vandreture i henhold til dagsprogram og transport i minibusser til/fra turene. Deltagerantal max. 25.

Alternativ afrejse fra lufthavn i Jylland evt. mulig på forespørgsel til Ruby Rejser.

Rejsebureau: Ruby Rejser.

Indkvartering: Sporthotel Austria ****, St. Johann in Tirol.

Pris i delt dobbeltværelse kr. 9.498,-, tillæg for enkeltværelse kr. 1.100,-.

Tilmeldingsstart 15/2.

OBS: Når du tilmelder dig, send samtidig en mail til Tina Lorenzen på tilor@mail.dk med dit navn, telefonnr. og medlemsnr. i DVL. Skriv St. Johann i emnelinjen.

Har du spørgsmål om vandreferien er du velkommen til at ringe til Tina Lorenzen på 4033 1516 eller til Christian Lauritzen på 2029 9574.

Bilag:

Dagsprogram og Ruby Rejsers rejsebetingelser

Tilmeldingsformular finder du i dagsprogrammet.

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug

Type: Maritime Vandringer

Mødested på kort

Indlæser…