AFLYST Vandreferie i Cornwall 2020

En uges vandreferie i Englands sydvestligste hjørne. Kystlinjen er spektakulær med meget varierende scenerier: vilde og forrevne klinter, smukke sandstrande og små romantiske fiskerbyer. Vi er en lille gruppe på 12 personer, som hver dag køres i egen bus til og fra vandrestien. Anstrengende tur i kuperet terræn med flere stejle op- og nedstigninger. Pris: 9.900 kr. pr. person i delt db.vær.

AFLYST

Dagsprogram

Turbeskrivelse: En uges vandreferie i Englands syd-vestligste hjørne Cornwall. Kystlinjen er spektakulær med meget varierende scenerier: vilde og forrevne klinter, smukke sandstrande og små romantiske fiskerbyer.

Vi er en lille gruppe på 12 personer (inkl. to turledere), og vi bor på hotel The Commercial i St. Just. Hver dag køres vi i egen bus til og fra vandrestien. Se endvidere dagsprogrammet.

Daglig turlængde: Se program, samlet bliver det 65 km.

Sværhedsgrad: Anstrengende i kuperet terræn med flere stejle op- og nedstigninger.

Udrejsedato og -sted: Den 26.06.2020 kl. 08:45 fra Københavns lufthavn i Kastrup

Hjemrejsedato: Den 03.07.2020 kl. 16:30 til Københavns lufthavn i Kastrup

Tilmeldingsfrist: Fra d. 10.01.2020 kl. 18:00 t.o.m. d. 01.03.2020
Tilmelding via dvl.dk/koebenhavn/tilmeldingsture
Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nederst på siden og derefter følge skærmens anvisninger. Turen er kun for medlemmer. 

Minimum antal deltagere: 10

Maksimum antal deltagere: 10

Pris i DKK pr. person: 9.900,00 kr. i delt db. værelse. Der udbydes kun delte db. værelser med to enkeltsenge. Depositum  på 4.000 kr. skal betales ved tilmelding med Dankort eller Visa/Dankort. Prisen inkluderer flyrejse fra Kastrup til Newquay og retur, ophold på hotel i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, daglig transport til og fra vandrestien, samt en teaterforestilling inkl. transport, men er ekskl. forplejning ud over morgenmad. Restbeløbet skal betales senest den 01.05.2020. Der udsendes separat opkrævning på restbetalingen cirka 3 uger før betalingsfristen.

Turleder: Grethe Aagaard Tlf.nr.: +45 27124360, Aase Sveistrup Tlf.nr.: +45 22831335

Medbring: Vi anbefaler solide vandrestøvler, dagtursrygsæk med regntøj, varmt tøj, evt. vandrestave, vandflaske, eget førstehjælpskit (compeed plaster), solcreme & solhat.

Husk: Pas og det blå sygesikringskort. (Herudover anbefales det at tegne en årsrejseforsikring med afbestillingsforsikring.) 

Det er vigtigt at være i god fysisk form, da vandreturene er krævende og med adskillige stejle stigninger.

Bemærk venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser.


Udsigt til St. Ives.

Mødested på kort

Indlæser…