Vandreferie i Luxembourg – FULDTEGNET

Kom med på en hyggelig vandreferie. Vi kører derned i privatbiler og overnatter i hytter på campingplads. Vi vandrer i Ardennerne, lille Schweiz og ved Mosel. Dagsetaper på 12-15 km. Pris: 6.500 kr. (+500 kr. ved enkeltværelse) indbetales på 4316-0013243646. Tilmelding åbner på sms den 6/2 for Silkeborg og 20/2 for øvrige. Maks. 13 deltagere.

Program:Udrejse: Lørdag 30/7: Vi kører fra Silkeborg tidlig lørdag morgen og forventer at være fremme ved Camping Fuussekaul kl. 18.00. Turen derned er på 912 km.

Hjemrejse: Lørdag 6/8: Vi kører fra Camping Fuussekaul efter morgenmaden og er hjemme i Silkeborg løbet af aftenen.

Deltagere

En turleder bor i Luxembourg. Vi andre kører i 4 biler med 3 deltagere i hver.

Ture:

Søndag: Berdorf & Consdorf – 13 km – 4,5 timer – 300 højdemeter

2 afvekslende ture i det Luxembourgske Lille Schweiz. Undervejs vil vi via en stige vandre op igennem en klippespalte samt se fantastiske klippeformationer. Den ene af turene går gennem 2 smalle huler.

Mandag: Hoscheid – 13 km – 6 timer – 625 højdemeter

En af de mest udfordrende ture i Luxembourg med 3 kraftige og lange stigninger og fald, hvorfor godt fodtøj er et must. Ligger i Ardennerne. Smukke udsigtspunkter undervejs samt tur langs idyllisk bæk. Vi passerer Molberlee, som er kendt af alle vandrere i Luxembourg.

Tirsdag: Consdorf & Nommern – 15 km – 6 timer – 500 højdemeter

2 smukke ture i hjertet af det Luxembourgske Lille Schweiz. Undervejs vil vi næsten overalt se fantastiske klippeformationer. Vi vil vandre forbi Luxemborgs mest kendte turistattraktion "Schiessentumpel".

Onsdag: Sightseing-dag i hovedstaden Luxembourg.

Torsdag: Schwebsingen & Schengen – 13 km – 5 timer – 350 højdemeter

2 smukke ture i det Luxembourgske vinområde ved Moselfloden. Undervejs vil vi se vinmarker så langt øjet rækker. Vi vil komme forbi Schengen by og promenaden med alle flagene fra EU. Turen sluttes af med vinsmagning.

Fredag: Kautenbach – 12 km – 4,5 timer – 475 højdemeter

En af de smukkeste ture i de Luxembourgske Ardenner – også her med udfordrende højdemetre. Her vandrer vi delvis på smalle stier i skovene. Undervejs får vi en smuk udsigt over vores udgangspunkt Kautenbach.

Generelt: Godt fodtøj er et must. Enkelte dage går vi på smalle skovstier og klipper. Andre dage mest på asfalt. Ligeledes kan en eller to stave være en god ide. God kondition og udholdenhed er ligeledes en god ting, da vi går i bjerge. Lygte skal medbringes, da planen er, at vi går igennem 2 huler i Lille Schweiz. Ændringer af ruterne kan forekomme i tilfælde af arbejde i skovene, spærring af enkelte veje etc.

Transport:

Foregår i privatbiler. Turens gennemførelse er afhængig af, at 4 deltagere vil stille bil til rådighed (mod betaling). Ved tilmeldingen bedes du oplyse, om du er villig til at stille bil til rådighed mod at få 3.612 kr. før afrejse. Tilsagnet indbefatter udgift til eventuelle reparationer samt kørsel i forbindelse med turene. Du må også gerne oplyse, hvis du har en ekstra stor bil, hvor der er god plads til 4 personer og bagage. Er du villig til at være reservechauffør, må du gerne angive dette.

Forplejning og overnatning:

Vi overnatter i 3 campinghytter med plads til 5 mand i hver. Med 13 personer, skulle der kunne blive 5 enkeltværelser.

Vi køber morgenmad i dagligvareforretning (inkluderet i pris) og serverer morgenmad og smører madpakker i hytterne.

Vi spiser aftensmad på en restaurant på campingpladsen. Hovedret samt en genstand er inkluderet i prisen. Er der enighed kan vi vælge en gruppemenu med 3 retter eller en buffet til cirka samme pris et andet sted på pladsen.

Træningsture:

I maj og juni vil turlederne arrangere 2 træningsture i et terræn, der matcher turen, med det formål dels at ryste deltagerne sammen og at sikre at konditionen er i orden.

Kondition og helbred er på eget ansvar, men turlederne forbeholder sig dog ret til at sige nej til en person, hvis det vurderes, at vedkommende ikke kan gennemføre turen.

Tilmelding:

Der er plads til 13 deltagere inkl. 2 turledere. Er der flere tilmeldte, oprettes en afbudsliste. Tilmelding til Aage Nicolaisen på sms 30502588. Åbner den 6/2 kl. 18.00 for medlemmer af Silkeborg-afdelingen og den 20/2 kl. 18.00 for øvrige medlemmer af DVL. Husk at oplyse, om du stiller bil til rådighed eller du kan være reservechauffør.

Er der mangel på biler, forbeholder turlederne sig ret til at tildele de sidste pladser til deltagere, som stiller bil til rådighed.

Betalingsbetingelser: (betragtes som accepteret ved tilmelding)

Pris: 6.500 kr. Tillæg for enkeltværelse 500 kr.

Senest 1. bankdag efter tilmeldingen betales 1. rate på 1.500 kr. pr. person.

Restbeløbet betales senest 1. maj 2022.

Ved framelding inden 1. maj 2022 tilbagebetales beløbet minus et fradrag på 500 kr.

Ved senere framelding tilbagebetales pengene kun, hvis en anden overtager pladsen, dog med fradrag på 500 kr.

Prisen indbefatter:

Morgenmad, madpakke og aftensmad med 1 genstand.

Bespisning mv. på sightseeingtur (onsdag) er ikke inkluderet og ej heller på turen derned og hjem.

Al transport er inkluderet. Udgifter til vejafgifter vil blive refunderet.

Udgifter til vinsmagning er inkluderet.

Yderligere information:

Fås ved henvendelse til turleder Aage Nicolaisen på sms eller tlf. 30502588.

Billeder:

Det øverste billede viser udsigt nedover Kautenbach, hvor vi kommer om fredagen. Og det nederste billede viser Schengen med alle EU-flagene, hvor vi kommer om torsdagen.

Mødested på kort

Indlæser…