Vandreferie i Mols bjerge – 5 LEDIGE PLADSER

Vi vi i denne weekend vandre på kryds og tværs i de smukke Mols Bjerge. Turens forløb strækker sig op i bakkerne, og i det hele taget rundt ad de 3 hovedruter i nationalparken. Om aftenen bliver der vandretur i det idylliske Ebeltoft. Nærmere info på dvl.dk/sønderjylland.

Udsigt til Poskær Stenhus, foto: Peter Steg

LEDIGE PLADSER – Status den 24. august hvor der er 5 ledige pladser. Sidste frist for tilmelding er den 1. september 2021.

Hjertelig velkommen til en 3-dages tur i de skønne Mols bjerge. Vi mødes om fredagen på P-pladsen ved Kalø slotsruin, parkerer bilerne og vandrer igennem et landskab spækket med oldtidsminder og andre spændende ting. Fra slutpunktet, Femmøller, tager vi bussen tilbage til udgangspunktet. Bagefter kører vi til Ebeltoft Vandrehjem, som er vort opholdssted de næste to dage.

Om lørdagen kører vi med bussen til Femmøller og stævner ud på den mest anstrengende tur, men måske også smukkeste strækning, Bjergetapen på ca. 20 km, op og ned i et kuperet landskab. Etapen begynder og slutter i Femmøller.

Om søndagen bryder vi op fra Vandrehjemmet, tager igen bussen til Femmøller og vandrer tilbage på Ebeltoftruten, 21 km, gennem et meget smukt skovlandskab.

For alle 3 dage gælder, at man efter aftale med turlederen kan gå fra, vandre en kortere strækning og tage bussen tilbage til Vandrehjemmet. Det bliver også muligt at placere en bil eller to på passende steder.

Prisen for hele turen er 2.000 kr., som indbefatter ophold på Ebeltoft Vandrehjem med fuld forplejning og sengelinned samt bustransport. Ønsker man enkeltværelse, koster dette 365 kr. ekstra.

Tilmelding og betaling på konto 9570 11864503, mrk. Mols Bjerge, senest den 1.9. 2021, hvor vandrehjemmet skal have besked om endelig antal deltagere. Deltagerantal min./max. 10/29 betalende.

Vel mødt. Nærmere hos turlederen, Niels Asmussen, 61852496. Mailadresse: nielsmusik484@gmail.com.

Mødested på kort

Indlæser…