Vandreferie i Thy Nationalpark

Vi vil i denne weekend vandre i Thy Nationalpark, og vi lægger ud med guidet tur i Agger. Vi går derefter et stykke ad turen rundt Flade sø og slutter ved vandrehjemmet. Her bliver der indkvartering og spisning. Efterfølgende vil værtinden, Gitte, 7. generation af fiskere, fortælle om stedet og nationalparken, hvor hun har været med til at lave stier.

Nationalpark Thy, foto: Niels Asmussen

Vandringer i forskellige naturtyper i parken med guidet tur, og om lørdagen vandring ad Redningsstien til Stenbjerg med klitter, søer og enkelte plantager.

Redningsstien, foto: Niels Asmussen

Om lørdagen går vi fra vandrehjemmet til Lodbjerg fyr, som vi vil se nærmere på, inden vi fortsætter mod Lyngby og Stenbjerg, ad Redningsstien. Biler kan om nødvendigt anbringes ved Lyngby, så turen kan afkortes.

Efter opbrud om søndagen kører vi til P-plads nær Stenbjerg og vandrer i Klitplantagen ad forskellige småruter, og turen slutter med kaffe i den nærliggende Stenbjerg kro.

Prisen for turen er 1500 kr./1700 kr. dobbelt/enkeltværelser.

Tilmelding til Niels Asmussen, tlf.: 61852496 eller E-mail: nielsmusik484@gmail.com fra 10. juli. til 10. september 2022. Betaling på konto 9570 11864503, mrk. Thy.

Vel mødt.

Mødested på kort

Indlæser…