Vandreferie Kungsleden- nord for polarcirklen UDSOLGT

Ferietur på Kungsleden fra søndag d. 14. juli til mandag d. 22. juli.

Venteliste oprettes. Ring og hør om evt. afbudspladser

Fra turlederne vil du få tips og tricks med hensyn til pakkeliste og hvilke madvarer, man bør medbringe. Deltagerne indkaldes til et forberedelsesmøde og prøvetur en gang i foråret. Læs mere på  'Kungsleden, nord for polarcirklen' på www.dvl.dk/koebenhavn/tilmeldingsture  Tur: 105 km fordelt på 7 vandredage. 

Ledere: Aase Sveistrup, tlf. 2283 1335 og Grethe Aagaard, tlf. 2712 4360.

Se mere på https://www.svenskaturistforeningen.se/leder/abisko-nikkaluokta/  

Naturen er vild og varieret på Kungsleden i Laplands fjelde. Overalt er udsynet indrammet af de høje sneklædte toppe f.eks. fra Kebnekaise fjeldmassivet. De lyse timer har ingen ende, og vi har midnatssol.

Sværhedsgraden varierer fra let til normal eller anstrengende. Det er vigtigt at være i god form, både fysisk og mentalt. Vi forventer, at du forbereder dig, så du er fortrolig med at gå med fuld oppakning – også op ad bakke! Det er vigtigt, at man kan rumme de små fortrædeligheder, der kan komme på en primitiv tur (snorkende værelsesfæller, myg, heldagsregn osv.). Vi satser på en lille gruppe på 6 deltagere og 2 turledere. Vores vandring med moderat oppakning (ca. 10 kg) starter i Abisko. Vi går fra hytte til hytte, hvor vi indlogeres i fælles køjerum med 4-20 køjer. Vandringen slutter efter 7 dage og ca. 105 km i Nikkaluokta. 

Pris og betaling: Turens pris er 11.000 DKK, som dækker flyrejse fra Kastrup til Kiruna og retur, de omtalte bus og båd rejser, ophold på to fjeldstationer inkl. morgenmad og 3-retters menu, ophold i 5 fjeldhytter inkl. aftensmad og 1 overnatning på Malmfeltets Folkhögskola med morgenmad og aftensmad. Betaling sker i 2 rater. Første rate på 4.000 kr. indbetales ved tilmeldingen. Restbeløbet på 7.000 kr. betales senest 1. marts 2019.
Tilmelding og betaling med Dankort el. Visa/Dankort senest 15. januar 2019 kun for DVL medlemmer. Der er plads til 6 deltagere og 2 turledere. Fra: Københavns Lufthavn, Kastrup 14/7 kl. 00.00. Til: Københavns Lufthavn, Kastrup 22/7 kl. 00.00.

TILMELD

Mødested på kort