Vandreferie på Mallorca – FULDTEGNET

Hyggelige byer, skønne vandrestier og vilde klippekyster

Mallorca er en blanding af livlige turistbyer og uberørte oaser og er et paradis for vandrere. De gamle æselstier bliver vedligeholdt, og nye stier anlægges i bjergene Serra de Tramuntana, der breder sig over den nordlige del af øen for at slutte stejlt ved kysten

Vandrestierne bugter sig mellem snoede veje og søvnige landsbyer i et afvekslende landskab med slugter, skove, terrasser med oliven- og citrustræer, gamle huse og gårde i dalene.

I Sóller-dalen fornemmes det oprindelige, uberørte Mallorca, og det er her, vi slår os ned i den lille by Port de Sóller ved havet. Byen er blevet renoveret de senere år, og der er bl.a. blevet anlagt en flot havnepromenade udsmykket med moderne kunst, gamle huse er blevet sat i stand, og lystbådehavnen er blevet udvidet med nye moler. Vejen langs havet er én lang gågade, hvor kun lyden af den gamle sporvogn bryder stilheden. Det er et roligt og smukt sted at holde ferie. 

På denne vandreferie bruger vi ikke lang tid på transport til og fra vandreturene, da vi vandrer i nærområdet. Vandreturene er ikke så lange, så der er tid til at nyde hotellet og Port de Sóller efter dagens vandring. 

Dagsprogram (klik her)

Tilmedingsblanket (klik her) 

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug (klik her)

Ruby Rejsers Rejsebetingelser (klik her)

Type: -

Mødested på kort

Indlæser…