Vandreferie til Vestlolland

På det vestlige Lolland besøger vi Frederiksdal Gods med kirsebærvin produktion. Vandretur i omegnen. Med postbåden gennem Nakskov Fjord til Albuen. Vandreture på Fejø og Femø, samt ved Nakskov. Indkvartering med fuld forplejning på Danhostel Nakskov. 

Pris: Voksne og børn fra 12 år kr. 2.135. Børn fra 6 til og med 11 år kr. 1535 kr. Tilmelding fra 2. januar 2019. Sidste frist for tilmelding og betaling er 30. april. Tilmelding med medlemsnummer på mail: jnordtorp@msn.com Yderlig information på tlf. 2286 4162. Deltagergebyret bedes indbetalt på konto: 2204 - 7562243695. Tilmelding er ikke gyldig før beløbet er betalt. Vi forbeholder os ret til aflysning ved for få deltagere. Indbetalte beløb refunderes.

                                                         Den Glade Vandrer på Albuen

3- generationers tur til Vestlolland for børn fra 6 år sammen med deres forældre og/eller bedsteforældre. Andre medlemmer er også velkommen.

Vi mødes på Frederiksdal Gods hvor vi ser på deres produktion af kirsebærvin og måske smager eller køber en flasker. Derefter en vandrertur i området hvor vi både kommer gennem parken og ud til kysten ved Langelandsbæltet. Derefter kører vi til Branderslev for indkvartering på Danhostel Nakskov. Indkvarteringen forgår i 2-,3-, og 4-sengs værelser med bad/toilet på gangen. Der er fuld forplejning på hele turen, dog skal man medbringe frokostpakke til første dag. De følgende dage tager vi med postbåden på Nakskov Fjord til Albuen, hvor vi skal høre lidt om fortidens sildemarkeder. Herfra er der mulighed for enten at gå ind til Langø, og herfra tage bussen til Nakskov, eller sejle tilbage igen. Vi skal også besøge frugtøen Fejø og til Femø. På Femø har vi en lokal -guide med, som viser os rundt ad de mange små stier og smukke udsigter, samt fortæller om øens historie og seværdigheder. Sidste dag slutter vi med en vandrertur ved Nakskov. Forskellige turlængder hver dag. Detaljeret program tilsendes deltagerne først i maj måned. Der er i begrændset omfang mulighed for samkørsel for deltagere uden bil.

Type: Maritime Vandringer

Mødested på kort