Vandrerferie Eckernförde og Slien

I den smukke by Eckernförde skal vi opleve den lange strandpromenade, skulpturerne ved havnen, udsigten over fjorden og byens seværdigheder. Vi vil nyde den smukke tur på Slien fra søsiden og et besøg på den idylliske halvø Schleimünde. I Arnæs og Kappeln vil vi se de romantiske små huse og hyggelig havne miljøer. Vi slutter weekenden af med en vandretur til Sydstranden og klinterne. Tilmelding fra d. 10. november til Annette Brammann, annettebrammann1@gmail.com. Pris 2400,00 kr. indsættes på 9570-11864503.

Fredag:

Ankomst kl. 11 ved vandrehjemmet Eckernförde på hjemmets P-plads. Derefter tager vi på en guidet byvandring med turleder Annette. Vi ser den smukke Hafenpark, går på promenaden langs vandet og gennem havnen med alle de fine skulpturer og nyder udsigten over vandet ved Eckernförder Bucht.

Frokostpause ved havnekiosken i Borby ved stranden. Turen går videre til Eckernförde centrum for at se byens attraktioner f. e. Nikolaikirken, bolsje kogeriet og alle de romantiske små huse. Vi finder et sted hvor vi kan få kaffe og kage før vi fortsætter turen til Sydstranden.

Cirka kl.17 når vi frem til vandrehjemmet og indlogeres på vores værelser. Kl.18.30 får vi varmt aftensmad på vandrehjemmet. Derefter hygger vi os i byen, `får en drink` eller bliver på vandrehjemmet.

Lørdag:

Efter morgenmad mødes vi ved 9 tiden ved bilerne og kør til Slien. Vi vandrer på kystvejen, langs Rapsmarker til Kappeln og oplever en 1 1/2 times bytur. Herefter kan vi få frokost som madpakke eller købe en Fischbrötchen på egen regning. Kl. 13.40 mødes vi ved skibet MS Stadt Kappeln og sejler ad Slien til Schleimünde, hvor vi har en 1/2 time ophold i nationalparken. Tilbage om board kan vi få kaffe og kage.

Vi vandrer tilbage til Arnæs, Tysklands mindste købstad, får en lille bytur og tager tilbage til vandrehjemmet hvor vi indtager aftensmaden . Derefter mulighed for fritid og aftenshygge.

Søndag:

Vi mødes kl.8.30 til morgenmad. Husk at bestille madpakken. Værelserne skal ryddes op og bagagen skal stilles i bilerne.

Kl.9.30 samles vi ved indgangen til vores sidste tur til Sydstranden og klinterne. Frokostpausen holder vi undervejs på et dejligt sted ved vandet.

Afslutning i `Grüner Jäger` eller Hafencafe.

Prisen er 2400,00 kr. og indsættes på konto nr: 9570-11864503. Tilmeldingen er først gældende ved indbetaling.

Sidste tilmeldingsfrist er torsdag d. 4. maj 2023.

I prisen er der inkluderet: Overnatning i delt dobbeltværelse, sengetøj, håndklæder, morgenmad, aftensmad, madpakker, færgebillet og vandrehjemsgebyr.

Vi glæder os til at opleve en dejlig weekend med jer og håber at vi ses,

Gundi og Annette

Mødested på kort

Indlæser…