Vandring i smukke Odsherred – 89 m

Tre afvekslende vandreture i forskellige dele af den smukke og kuperede Geopark Odsherred. Vi går langs strande, strandstier, laguneområder, klinter, gennem skove, havne- og småbymiljøer samt på højdedrag med fantastiske udsigter. Vi overnatter på Hotel HøjbySø, som byder på lækker forplejning og hyggelig stemning med beliggenhed i naturskønne omgivelser, hvor vi nyder en velfortjent forfriskning og slapper af efter ”fyraften”. Tilmelding og info på www.dvl.dk/koebenhavn/tilmeldingsture/ fra  d. 10.06.2020 kl 18.00.

Oplev noget af Danmarks første UNESCO Global Geopark i Odsherreds smukke og varierede natur.

Lang weekendtur fra fredag d. 11. til søndag d. 13. september 2020.

Tre afvekslende vandreture i forskellige dele af den smukke og kuperede Geopark Odsherred ved Kattegat, Sejerø Bugten og Isefjorden. Vi går langs strande, strandstier, laguneområder, søer, klinter, gennem skove, havne- og småbymiljøer samt på højdedrag med fantastiske udsigter.

Vi overnatter på Hotel HøjbySø (www.hotelhoejbysoe.dk), som byder på lækker forplejning og hyggelig stemning med beliggenhed i naturskønne omgivelser, hvor vi nyder en velfortjent forfriskning og slappe af efter ”fyraften”.

Første dag ankomst til og velkomst på hotellet kl. 10:00, hvor bagagen kan opbevares til check in senere på dagen. Medbring selv madpakke og drikkevarer til frokost på vandreturen, som er på ca. 16 km med afgang ca. kl. 11:00. Vi går ved Højby Sø over land til Kattegat, langs kysten til Klints kuperede terræn og stenstrand. Videre ad strandstier ved Sonnerup Skov til Lumsås kirke og mølle med flot udsigt over Sejerø Bugten. Retur med offentlig transport til hotellet, hvor der bliver serveret en lækker middag ca. kl. 18:00.

Anden dag morgenmad kl. 8:00 med smør-selv madpakke og påfyldning af the/kaffe på jeres medbragte termokande. Derefter afgang fra hotellet ca. kl. 9:00 til en dagsvandring på ca. 22 km. Vi går ad landevejen til Gudmindrup Strand og følger Sejerøbugtens lagune/strand/stisystemer forbi bl.a. Ellinge Lyng frem til Asnæs Indelukke og Høve Skov. Derfra går det opad i terrænet og vi skal nok få pulsen yderligere op ved bestigning af Esterhøjs 89 m. over havet. Her tager vi os tid til at nyde den storslåede udsigt, som følger med på turen ad Højderygstien, inden vi drejer fra og går det sidste stykke ad landevej og stisystemer til Asnæs station. Her afsluttes dagens vandring med offentlig transport tilbage til hotellet, hvor en lækker middagen serveres ca. kl. 18:00.

Tredje dag morgenmad kl. 8:00 med smøring af madpakke, påfyldning af the/kaffe på termokande og check-ud af værelset. Bagagen kan opbevares på hotellet, mens vi vandrer. Vandreturen er på ca. 22 km og starter ca. kl. 9:30, hvor vi tager offentlig transport til Nykøbing og går ved fuglereservater og gennem idylliske landsbyer langs Isefjorden til Rørvig. Herfra tager vi på rundtur til bl.a. Korshage og går over Højsandet med en fantastisk natur, som er præget af de barske vindforhold. Retur fra Rørvig med offentlig transport til hotellet med forventet ankomst senest kl. 19 for afhentning af bagage og hjemrejse.

Der vil alle 3 dage være tid til pauser og fordybelse i den skønne natur og mulighed for en dukkert for dem der skulle have lyst til det.

Vi tager forbehold for nødvendige justeringer af programmet.

Transport til og fra hotellet er på egen hånd. Der er togafgang fra Københavns Hovedbanegård hver time, med skift på Holbæk st. til Højby st. Hotellet ligger tæt på stationen. For dem der kommer i bil, er der rigeligt med gratis parkeringsmulighed på stedet.

Der vil blive udsendt mail til deltagerne med praktiske oplysninger ca. 14 dage før miniferien starter.


Sværhedsgrad: Let, middelsvært og delvist kuperet terræn.

Udrejsedato og -sted: D. 11.09..2020 kl. 10:00 fra Hotel Højby-Sø, Ellingebjergvej 1, Højby, Sjælland
Hjemrejsedato: D. 13.09.2020 samme sted ca. kl. 19:00.

Tilmeldingsfrist: Fra d. 10.06.2020 kl. 18:00 t.o.m. d. 10.08.2020 Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nederst på siden og derefter følge skærmens anvisninger. Kun for medlemmer.

Maksimale antal deltagere: 18

Minimum antal deltagere: 18

Pris i DKK pr. person: 1.700,00 kr. i delt db. værelse. Prisen skal betales ved tilmelding med Dankort eller Visa/Dankort. Prisen inkluderer 2 x morgenbuffet, 2 x smør-selv madpakke inkl. påfyldning af termokande med the/kaffe, 2 x 2 retters aftensmad, men er ekskl. drikkevarer til aftensmaden, som skal købes på hotellet, lokal offentlig transport (ca. 100 kr. ved brug af rejsekort). Tillæg for enkeltværelse (kun få enkeltværelser, som sælges efter først-til-mølle princippet): 300,00 kr., som ligeledes betales ved tilmeldingen.

Turleder: Annette Bruun tlf.: 22140264 og Lisbeth Mehlbye tlf.: 50530836

Medbring: Skridsikkert fodtøj (og rejsekort).

Bemærk venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside https://dvl.dk/koebenhavn/

Hvis du var tilmeldt denne tur i foråret vil du få beskeden : "du er allerede tilmeldt" – Send en mail til support@kbh-dvl.dk og tilmeld dig. Der er sket en fejl i opsætningen. Betalingen klarer vi senere.

TILMELD


Type: Topture

Mødested på kort

Indlæser…