Vandring og kultur i Bulgariens fire smukke bjergkæder

Fire smukke varierede bjergkæder, farverig folklore, ældgammel historie, fabelagtig gastronomi, godt vandreselskab, professionelt lokalt engagement. Oplev det autentiske Bulgariens natur og kultur.

Rejseudbyder: Balkanrejser Aps.

DVL-turleder Kirsten Brandt og Balkanrejsers lokale guider

Pris: Ca. 12.500,- kr - Se program for detajler 
Enkeltværelsetillæg DKK 995,-.

 Infomøde: AFLYST

 

 


Denne aktive rejse giver dig det bedste Bulgarien har at byde på, når vi har smukke og varierede vandreture i Bulgariens fire meget forskelligartede bjergkæder Balkan, Pirin, Rila og Rhodoperne.

Vi dykker samtidig ned i Bulgariens til tider dramatiske fortid, når vi bla. besøger Den thrakiske grav, som er en del af et stort kongeligt thrakisk necropolis tæt på thrakernes antikke hovedstad Seuthopolis, som i dag er UNESCO verdensarv. Vi kommer forbi velbevarede dele af Romerriget i Philipopolis, nu bedre kendt som Plovdiv og oplever smuk bulgarsk renæssancearkitektur.

På rejsen besøger vi også nogle af Bulgariens smukkeste og mest særegne ortodokse klostre, hvor UNESCO verdensarven Rilaklostret er et usædvanlig smukt vidnesbyrd om en øget bevidst-hed om slavisk identitet efter århundreders osmannisk undertrykkelse.
Vi tager også på vinsmagning i Bulgariens vinhovedstad Melnik og oplever bemærkelsesværdige naturfænomener på vores vej. Bla. Balkans største underjordiske vandfald i Djævlens hals.
Hvis du ønsker en alsidig og aktiv vandrerejse med kulturel kant, så er denne rejse noget for dig og afrejsen er garanteret fra kun 6 deltagere.

Dagsprogram (klik her)

Tilmeldingsskema (klik her)

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug

Mødested på kort

Indlæser…